2. Odprto prvenstvo Bleda Nadi

Na 2. odprtem prvenstvu Bleda je bila najboljša Nada Bambič. Boljša je bila od Pie, ki je osvojila srebro in Andreje, katere medalja se sveti bronasto, ter ostalih deklet, ki so pokazala odlično in izenačeno igro. To je le dokaz več, da priprave na Balkansko ekipno prvenstvo uspevajo odlično. BRAVO dekleta!!!

V soboto, 10. septembra 2011, so se v FenikSu zbrala dekleta, da odigrajo pripravljalni turnir pred BEP, ki jih 23. in 24. septembra čaka v Zagrebu. Poskrbeli smo, da so imela čim več tekem, zato so igrala kar v skupini vsaka z vsako, kar jim je prineslo še več odličnih izkušenj. Najboljša na 2. blejskem turnirju za ženske je bila Nada. Brez izgubljenega niza dokazuje, da je še vedno odlično pripravljena. Takoj za njo, je s srebrno medaljo naša Pia Erjavec, ki se je na turnirju močno borila, med drugim tudi z dobitnico bronaste medalje Andrejo Kovač.

Na prvenstvu smo videli ne malo zanimivih dvobojev. Dekleta so igrala zelo izenačeno igro, kar kaže na njihov napredek. Saša Praprotnik in Saša Rakovec sta se v predzadnji tekmi pomerili za 4. mesto in v klubskem boju je bila uspešnejša starejša. 6. mesto je tokrat osvojila Sara Rojnik iz Murske Sobote, ki je čez poletje močno napredovala, saj je vzela tekmo tudi 4. uvrščeni. Žal s poškodbo na turnirju in brez poletnih treningov, se je Darinka Jerala borila do zadnjih atomov moči in ujela neverjetne žoge, s tem se je uvrstila na 7. pravljično mesto.

Dekleta pa so bila tudi prva, ki so preizkusila naše novo ozvočenje v dvorani in bila nad njim navdušena, ravno tako kot tudi nad osvojenimi medaljami in nagradami. Mi pa se že veselimo naslednjih uspehov, ki upamo, da jih čakajo na BEP 2011.

Čestitke vsem!!!

Tudi na 24ur.com so pisali o nas.

Še en šopek fotografij:

2. ODPRTO PRVENSTVO BLEDA za ženske