naj zasijejo vaši nohtki

Roke so odraz naše lepote, naj bodo negovane in naj nohtki na njih zasijejo.

vaša nohtna stilistka UvA

Trenutno ne sprejemamo novih strank zaradi prezasedenosti! Hvala za razumevanje🙏

manikura in lakiranje

Manikura je nega naravnih nohtov. Njen namen je, da ohranjamo naše dlani in nohte zdrave. Namenjena je tako ženskam kot tudi moškim. S primerno obliko nohtov lahko polepšamo  videz vaših rok.

V našem velnesu vam nudimo intenzivno nego rok: ureditev obnohtne kožice, oblikovanje nohtov v želeno obliko, odstranitev nečistoč na nohtih in pod njimi, hranilni piling ter lakiranje. Tretma bo vaše roke naredil čudovite. Koža na rokah bo izgledala negovana po nanosu naravne kreme za roke Indigo. Svetovali vam bomo pri izbiri negovalne kreme za roke in ostalih proizvodov za nego nohtov, ki so na voljo v naši ponudbi.

Kreme za roke in telo lahko kupite pri nas tudi za domov. Njihovi omamni vonji kar zasvojijo, poleti pa še posebej navdušijo tiste z bleščicami.


parmanentno lakiranje – gellak

Svetovni trend, ki navdušuje.

Gellak je v svetu ustvaril revolucijo v urejanju nohtov. Parmanentni gellak se nanaša kot lak in je obstojen kot gel. Vaši nohtki bodo sijali od 2-4 tedne. Izgled nohta je popolnoma naraven in ne daje videza debelega nohta.

Ureditev nohtov kot pri manikuri se nadaljuje z nanosom gellaka v poljubni barvi ali barvni kombinaciji in z različnimi poslikavami. Tretma se zaključi z negovalnim oljem za obnotno kožico, ki diši okoli vas še ves dan po nanosu.

Posebnost našega velnesa so poslikave nohtov z zelo različnimi motivi, od živali, živalskih vzorcev, marmorja, cvetja in vse do abstraktne umetnosti.


urejanje nohtov na nogah

V našem velnesu ponujamo tudi storitev urejanja nohtov na nogah, ki zajema oblikovanje nohtov, čiščenje pod in nad nohti, manjše korekcije nohtov in seveda stilsko lakiranje s klasičnim lakom ali gellakom.

Poleti so noge čudovite, če so lepo urejene, za to lahko poskrbite z negovalno in hitro vpijajočo kremo Foot Lover, ki jo seveda lahko kupite pri nas.


galerija

https://www.instagram.com/feniksnails_byuva