3 + 3 * 2 = bron začinjen s trojnim srebrom


Na prvem mladinskem turnirju v letošnji sezoni je bilo pestro, predvsem pa polno smeha in veselja. Saša Rakovec si je med samimi fanti priigrala srebro, ravno tako je Tiam Škodlar osvojil drugo mesto in to kar dvakrat. A to še ni vse, na stopničke se je povzpel tudi Miha Jan, ki je med najmlajšimi osvojil bron.

 

 

 


V nedeljo, 9. januarja 2011, so se fantje in dekleta pomerila na prvem letošnjem mladinskem squash turnirju v RC Vogu.

Naši so se odrezali odlično in poleg čestitk fantoma in Saši z medaljami, gre posebna pohvala tudi Jaki Rakovcu, ki je tokrat pokazal, da se že lahko kosa s svojimi vrstniki. Med fanti do 13 let (kjer sta bili združeni U11 in U13), je v A skupini zasedel 4. mesto, kjer je z dvema tekmovalcema za las izgubil. Tu sta se pomerila tudi Tiam in Miha, ki sta si na koncu z odlično igro in veliko smeha priigrala srebrno in bron.

Oba sta se nato pomerila še s starejšimi vrstniki v U15. Tudi tokrat Tiam ni izpustil medalje iz rok, ravno tako ne zmagovalec te in mlajše skupine Andraž Demšar. Miha je bil med 5 let starejšimi fanti malček prešibak, a je vseeno osvojil odlično 5. mesto.

V zgodnjih popoldanskih urah so v squash igrišče stopili še najstarejši in Saša. Med 4 fanti v U19 je bila zelo suverena in tudi prepričljiva, saj je z lahkoto osvojila 2. mesto. Aljaž Peternelj je bil edini, ki se je lahko Saši postavil po robu in zmagal.

Čestitke vsem štirim iz blejske ekipe z vsemi spremljevalci vred !!! 🙂