Rožle, Rozy in Saša tokrat na vrhu BGM 5 turnirja

Tokrat se je malo premešalo in dobili smo nove zmagovalce BGM turnirja. Na Bledu je zmagala Saša, v Voglu pa sta bila najuspešnejša Rozy in Rožle.

V nedeljo, 11. 10. 2020 so naši člani odigrali prvi turnir v letošnji sezoni, ki pa bo štel kot 5. zaporedni skupaj z lansko sezono, saj le te nismo mogli dokončati. Odigralo se bo čim več turnirjev, kolikor nam bodo seveda dopuščale razmere v svetu. Naslednji bo 8.11.

Dve kategoriji sta odigrali v Voglu in ena na Bledu. Rožle je s svojo tretjo zmago prišel na skupno 2.mesto v skupini članov. Roky pa kljub 5. mestu še vedno držimesto na vrhu. Za 2 mesta so se pri članih po letici navzgor premaknili tudi Štekl, Rozy in Juš. Rozy je bil v tokrat zelo izenačeni kategoriji II prvi. Urška je s 3.mestom ohranila tudi 1.mesto med članicami. Saša pa se je z zmago na Bledu zopet približala Urški, vendar ohranja prednost pred Vevi le za točko. Nika je med mladinkami v velikem naskoku, saj je tudi v “over all” točkovanju na 3. mestu. Julija pa se je z 2.mestom tokra približala Zoji na le 10točk zaostanka.

KAT I

 1. Rožle
 2. Štekl
 3. Tim
 4. Nika
 5. Roky
 6. Blaž
 7. Miha
 8. Nanja
 9. Grega
 10. Čička

KAT II

 1. Rozy
 2. Buča
 3. Urška
 4. Juš

KAT III

 1. Saša
 2. Julija
 3. Vevi
 4. Lean
 5. Tin
 6. Ida
 7. Lara
 8. Nika

Prosim, da se držite vseh predvidenih ukrepov vlade in NIJZ-ja. Srečno!