In za konec še spektakel :: BGM zaključek

Dobili smo zmagovalce serije BGM. Roky, Urška, Nika in Tim so posegli po največjih pokalih in navduševali v celi sezoni.

V soboto 8. 6. 2019 smo odigrali še zadnji šesti turnir v seriji BGM. Na tokratnem turnirju smo odigrali v dveh kategorijah. Ena je odigrala v RC Vogu in druga na Bledu. Zaključni del se je ves odigral na Bledu v Feniksu, kjer smo dobili 2 zmagovalca, Rožleta in Urško. Urška je s tem tudi ohranila prepričljivo vodstvo v skupini članic, Rožle pa se je z 2 nastopoma v seriji uspel uvrstiti na 9. mesto. Na Bledu je tokrat najbolj presenetil Leon, ki je bil na koncu 2., kar pa ni zadostovalo za skupno uvrstitev med dobitnike pokalov. V letošji sezoni pa je najbolj napredoval Juš, ki je iz najnižje kategorije napredoval zelo visoko in pokazal svoj športni duh.

Skupno točkovanje se je iz turnirja v turnir malo spreminjalo, a na zadnjmem nismo imeli presenečenj. Z dvojnimi točkami so si vsi zagotovili zadostno število le teh, da so ohranili svoja mesta. Pri članih je Roky osvojil že 3. naslov zmagovalca, za njim sta se letos postavila Blaž in Đuka. Pri članicah sta z le nekaj točkami zaostanka za Urško ouvrstili Tina in Saša. Pri mladincih, je v začetku sezone še vodil Buča, a se nato preselil med člane, zato so vrh zavzeli Tim, Lean in Tin, ki so redno nastopali na turnirjih. Pri mladinkah je prva Nika, ki se je uvrstila v deseterico najboljših, na drugem mestu njena mlajša sestra Nanja in na tretjem naša najmlajša squashistka Zoja. V letošnji sezoni so se nam pridružil igralci iz kranjskega kluba, ki so še dodatno popestrili igre, ter naši začetniki Primož, Tina in Juš.

Veseli smo, da se je na povabilo odzval predsednik Hrvaške squash zveze g. Vedran Rezič, ki je na turnirju podelil pokale in nagrade najboljšim.

dobitniki pokalov

člani

 1. Roky
 2. Blaž
 3. Đuka

članice

 1. Urška
 2. Tina
 3. Saša

mladinci

 1. Tim
 2. Lean
 3. Tin

mladinke

 1. Nika
 2. Nanja
 3. Zoja

Veseli smo, da nam ves čas stojijo ob strani tudi pokrovitelji, ki ne skrbijo le za nagrade tekmovalcev, vendar s tem pripomorejo tudi k razvoju tega športa, napredku mladih in ustvarjanje še boljšega športnega duha v kraju.

HVALA, ASP, Sten Time, AMsport, Itak Sport, Loparji.si, zavarovalnica Triglav, Hotel Kompas in Hotel Lovec Bled, Oliver, Hit Korona in še vsi posamezniki, ki vedno prispevate za še boljše vzdušje!


fotogalerija


rezultati

Podrobni rezultati tekem čisto na dnu prispevka.


pokrovitelji hvala!

itaksport.si
itaksport.com

podrobni rezultati tekem

I. kategorija

II. kategorija