Po dveh sezonah na vrhu Nika, Tim, Urška in Rožle :: BGM 7 zaključek

Četrta serija BGM se je raztegnila kar v dve sezoni zaradi korona situacije v svetu. A veseli smo, da se je zaključila uspešno in dobili smo nove zmagovalce.

V soboto, 5. 6. 2021, smo na 4ih igriščih v Zapužah, v Feniksu in v RC Vogu odigrali zaključni turnir 4. BGM serije. Ob uspešnih dvobojih smo dobili 4 zmagovalce po skupinah. Med mladinci je bil najuspešnejši Timotej Jenko Tim, ki se je tudi v skupni razvrstitvi uvrstil kar na 3.mesto. Drugi je bil med mladinci Lean Castaldi, ki je v zadnji sezoni pokazal velik napredek v igri. Pri mladinkah je na zadnjem turnirju prišlo do manjšega preobrata tik pod vrhom. Nika Urh je ohranila zmago, za njo pa sta se uvrstili Zoja Berce na 2.mesto in Nanja Urh na 3. Pri članicah je naslov obranila Urška Ferjan, druga je bila Saša Rakovec in 3. Eva Trseglav Vevi. Pri članih pa je z zadnjo zmago prišel prvič na vrh Rožle Langus, ki je premagal trikratnega prvaka Roka Repovža Rokya, tik za njima je bil Goran Đukič Đuka.

V največji meri se za uspešno izvedeno serijo turnirjev zahvaljujemo vam, igralci, ter seveda staršem in podpornikom otrok, da lahko skupaj ustvarjamo tako lepo squash zgodbo.

Izjemna hvala seveda turdi posameznikom, ki ste nam pomagali do vrhunskih nagrad. Hvala, Dani, Miha, Irina, Jani, Gregor, Suzana, Aleš, Andreja, Štefan, Andreas.


Dobitniki pokalov serije BGM 2019-2021


mladinca

Najboljša med mladinci sta Tim in Lean. Oba sta vzadnji sezoni zelo zrasla, zato se jima poleg izboljšanje v tehniki, pozna tudi na moči.

 1. Timotej Jenko Tim
 2. Lean Castaldi

mladinke

Pri mladinkah imamo ravno tako zelo viden napredek. Punce vztrajajo in so zelo vestne pri treningih, kar se kaže tudi v napredni igri.

 1. Nika Urh
 2. Zoja Berce
 3. Nanja Urh
 4. Julija Vidic
 5. Lara Demšar
 6. Nika Demšar

članice

Članice so tiste, ki vztrajajo z nami že vrsto let in hkrati spodbujajo mlade, da lahko rastejo. Bravo dame, odlične ste!

 1. Urška Ferjan
 2. Saša Rakovec
 3. Eva Trseglav
 4. Ida Sedušak
 5. Tina Lukanc

člani

Med člani se je čisto na zadnjem turnirju naredil preobrat, Rožle je prevzel vodstvo s 5-imi zmagami in Roky je zdrsnil na drugo mesto po treh zaporednih dobljenih serijah. Đuka je bil vztrajno tretji. Ostali fantje pa so se malo premikali po lestvici gor in dol.

 1. Rožle Langus
 2. Rok Repovž
 3. Goran Đukič
 4. Aleš Štendler
 5. Gregor Kozinac
 6. Blaž Kunšič
 7. Jaka Rakovec
 8. Milan Todorovič
 9. Miha Peteh
 10. Samo Urh
 11. Jernej Rozman
 12. Jan Vidic
 13. Tomaž Jenko
 14. Domen Repovž
 15. Miha Primožič
 16. Juš Gmajnar
 17. Primož Hribar
 18. Luka Završnik
 19. Peter Pogačar
 20. Tomaž Benedik

fotogalerija