Imamo finalista Grand Prix Serije v Lj

Rožle finalist Grand Prix Serje! Saši se bosta še enkrat borili med seboj, tokrat za 9. mesto. Držimo pesti!

alt
Rožle si je priboril srebrno medaljo – čestitke

Ljubljana, 10. december 2011, 2. turnir Grand Prix Serije se je odvijal v RC Konex, kjer so si v moški konkurenci medalje priigrali: Manuel Fistonič, Rožle Langus in Srđan Maksimović, med dekleti so si odličja priborila Josipa Peršun,…

ČLANI – 27

Pri favoritih ni večjih presenečenj. Rožle se je v polfinalu pomeril proti Maksimoviču in ga premagal, Filipovič pa se je brez brez polfinalnega boja prebil v finale, saj mu je tekmo predal Adlešič. Presenečenje je mladinec Kegel, ki se je odlično boril vse do četrtfinala, kjer je bil močnejši Maksimovič. Miha se žal zaradi poškodbe ni mogel udeležiti turnirja.

V finalu sta se zopet pomerila Rožle in Manuel, tokrat se mu je Rožle že uspel bolj približati. Fantu, ki ima ves čas možnost igrati z najboljšimi igralci sveta, kar je v Sloveniji nemogoče, je bil kar nekajkrat tik za petami, a so bole izkušnje starejšega še vedno prednost. Zato pa se je mladi Rožle zopet naučil nekaj novega in je vesel, da lahko vsaj na takih turnirjih igra z boljšim igralcem, ki mu dajejo še več športnega znanja.

Rezultati – članiČLANICE – 10

Dekleta so igrala v 2 skupinah, v vsaki je bilo 5 deklet, ki pa kažejo odličen squash, predvsem v skupini B, kjer je konkurenca zelo močna. Naši Saši sta bili obe 5. v skupini in bi se morali med seboj zopet pomeriti za 9. mesto, žal tekme nista mogli odigrati, saj je bil turnir prekinjen za 2 uri. No pa bomo videli katera ima danes boljši dan 🙂 V polfinalu je tudi že zmagovalka prejšnjega turnirja Josipa, kii ji je uspelo obdržati naslov. 2. je bila Paulina Radoš in 3. Jelena Dutina.

neuradni rezultati – članice

Dekleta še niso zaključila prvenstva…rezultati bodo znani kmalu.


Naslednji turnir se bo odvijal 21. 1. 12 v Zagrebu.

::Rezultati prejšnjega turnirja Grand Prix Serije – klik::

alt Skupna lestvica serije