Klubski MIX turnir


Zopet nekaj novega, zopet nekaj zabavnega…

Zmagovalca MIX klubskega turnirja sta Saša R. in Miha ASP.

Predrzno, preprosto, navdušeno, zmagoslavno, poraženo, nasmejano – vse to smo doživeli na našem 1. klubskem MIX turnirju v mešanih parih. Kako veselo smo se imeli, pa preberite naprej…

alt

Sobota, 1. februar 2014 – Zopet smo predstavili novost na našem terenu in izkazala se je kot zelo uspešna. Najbolj zadovoljna s turnirjem, žrebom in igro sta bila seveda zmagovalca Saša Rakovec in Miha Primožič. V finalu sta za točko premagala Urško Ferjan in Rožleta Langusa, v polfinalu pa 3. uvrščena Sašo Praprotnik in Tiama Škodlarja.

altKONČNI REZULTATI

Sistem: Igra se v parih na dva dobljena niza do 8. Par predstavljata moški in ženska, ki ju bomo izžrebali na dan turnirja. Par proti nasprotnemu paru igra po spolu (ženka z žensko, moški z moškim).

alt

Tokrat smo turnir pričeli ob 15.uri in se pozabavali malček bolj v noč, saj je imel že turnir svojo moč. Pri žrebu smo dobili zanimive pare, ki so se takoj taktično začeli pripravljati na dvoboje. Nekaterim je to uspelo odlično, drugim malo manj. Pred vsakim začetkom tekme smo izžrebali začetni par in s tem povzročili dodatno napetost na turnirju. 8 deklet in 8 fantov se je v kar pestrih dvobojih pomerilo med seboj in izzvalo tudi navijače. Tokrat je bil zagotovo najbolj glasen navijač Rok Repovž Roky, ki je vzpodbudno navijal za varovanko Metko Kozamernik, s katero sta osvojila 4. mesto. Takoj za njim sta vzajemno spodbudo drug drugemu dajala Saša in Tiam, ki se jima je obrestovala. Zanimiva tekma je bila tudi za 7. mesto, ko je Jaka Bajt že premagal Miho Peteha, potem pa je Darinka Jerala po že dobljenem 1 nizu izpustila svoje vajeti proti Marinki Horvat in drugega izgubila, a vseeno jima ju je uspelo premagati. Dolgoletna cimra Blaž Kunšič in Tina Jurič sta imela nekaj smole, saj sta v zadnjem dvoboju samo za točko zgrešila 5. mesto proti Pii Erjavec in Ludviku Košelniku Košotu.

altNa turnirju smo postregli z ODLIČNIMI nagrade naših sponzorjev: ASP d.o.o. Jesenice in Lesce – Grajska Gostilnica in picerija Radovljica.

Zahvala gre tudi našemu odličnemu kuharju – Niku Rakovcu!

Hvala vsem, ker skrbite, da se squashistom dobro godi.


Zadovoljni in nasmejani zmagovalci na klubskem MIX turnirju
Zadovoljni in nasmejani zmagovalci na klubskem MIX turnirju

Fotogalerija:


klubski MIX turnir 2014