S fitnesom do limon

Devetletna Radovljičanka Kristina Novak, ki v wellnessu FenikS pridno nabira kondicijo je na novoletnem turnirju Lemon Bowl osvojila zlato medaljo v kateoriji do 10 let.

Na enem največjih mladinskih teniških turnirjev v Evropi se je na tablo zmagovalcev podpisala tudi plavolasa Kristina Novak. Od 27. decembra 2009 do 6. januarja 2010 je v Rim prišlo kar 1000 teniških mladincev, ki so vsi dihali za isti šport. Razburljivo in napeto vzdušje na turnirju je prispevalo tudi k dvigu samozavesti in neizmernim navdušenjem Kristine nad tako velikim turnirjem. Med igro so se ji kar svetile oči, ko je vsak dan znova osvojila tekmo. Na zaključni dan ni mogla skriti veselja nad svojo zmago na takem dogodku.

kristina novak lemon bowl

Svoj uspeh je delila tudi z nami, ko je takoj po prihodu iz Italije veselo stopila v fitnes z velikim pokalom. Mi smo ji pri tem pomagali s kondicijskimi treningi, ki jih pridno opravlja vsaj trikrat na teden v našem fitnesu in smo na njeno zmago ponosni. Zato ji čestitamo za veličasten uspeh in želimo, da bo še naprej tako uspešna in da ji nobena zmaga ne uide iz loparja.

Kristina in Silvia ponosni s slovensko zastavo