Meje so tam kjer jih najdete

Naši člani so aktivni tudi poleti. Pričeli so s kondicijskimi treningi in za njimi je tudi že 1. gorski.

+foto galerija

“Na Roblek bom odšel, bom l’ub’co sabo vzel…” pravi znana slovenska pesem, ki je našo ekipo popeljala na vrh te gore. Hoja skozi gozd je prijetno prijala v tem vročinskem poletnem valu in člani so se naužili tudi lepot narave.

Ekipo so sestavljali: Metod, Julija, Nanja, Karla, Nika, Marinka, Iva, Urška, Rožle, Nuša, Marjeta, Sabina, Matej in Goc.

 

Trening je vodil g.Goc, ki je poskrbel, da so vsi varno, predvsem pa v zabavnem ritmu prišli na vrh. Glede na posameznikove zmožnosti so izbrali zahtevnost terena in se dobili na vrhu, kjer je prijala domača obara z žganci.

Na hribu so si ogledali tudi starodavno košnjo trave s kosami, ki so jo uprizorili Begunjčani, ki ohranjajo kulturno dediščino sečnje in grabljenja z lesenimi grabljami ter zlaganje sena na kopo, ki tam počaka do jeseni, ko jo nato spravijo v dolino.

 

Naša ekipa se je nato tudi odpravila nazaj v dolino, kjer so svoja razgrata telesa osvežili v bližnjem potočku Begunjščica. Veselo vzdušje se je nadaljevalo tudi z malo igre squasha in seveda uživanjem na najlepši terasi na Bledu.

Vabljeni na kondicijske treninge v avgustu ob PONEDELJKIH, SREDAH in PETKIH ob 18.uri!

Tudi nov gorski trening bo kmalu znan:)