Zlato, zlato, zlato

Nadvse ponosni smo na mladince, ki so iz Vogla prinesli kar 3 zlate medalje in eno bronasto!

Miha, Tiam in Sanja so bili najboljši vsak v svoji skupini in s tem pokazali kako dobro se trenira na Bledu. Poleg zlatih odličij si je bron priigrala Špela, dokaz k dobremu pa sta še 2 četrti mesti.

V nedeljo, 22. novembra 2009 je bil v Voglu prvi mladinski turnir v letošnji sezoni. Člani SqKB so nadvse presenetili s svojimi rezultati, saj so osvojili kar 4 medalje z le 6 udeleženci. Miha Jan in Sanja Milijaš sta še posebej ponosna, saj sta osvojila svoje prvo zlato v squashu. Z vedno večjo udeležbo na turnirjih se kaže, da je squash v pozitivni popularizaciji med mladinci, česar smo še posebej veseli.

V sončno jutro se je z dobro energijo prebudil Miha, ki je v skupini U11 pokazal kaj zna. Premagal je vse 3 tekmece v njegovi skupini, med drugim tudi brata Nejca Jana. Sedemletnik je pokazal, da njegov squash napreduje skokovito in tako osvojil 4. mesto.

brata Jan osvojila 1. in 4. mesto

Med fanti do 13 let je še vedno najboljši in še vedno nepremagljiv enajstletni Tiam Škodlar, ki se ne preda in svoje znanje še nadgrajuje. On je poskrbel, da je tudi drugo zlato odšlo na Bled.

Tiam tudi z novim izgledom nepremagljiv

Dekleta so imela eno skupino U19, saj je nekatere premagala bolezen. Tretje zlato je osvojila že prej omenjena Sanja, ki se ni predala in pokazala, kaj vse se da storiti z močno voljo in željo po zmagi. Po njenih besedah “Seveda lahko, kdaj pa, če ne sedaj!” je zelo samozavestno nastopila proti prej še nepremagljivi Špleli. Nekaj več treme je imela proti drugouvrščeni Velenjčanki Urški MošnikSabina Možina se je kljub bolezni uspešno borila in osvojila 4. mesto. Med Špelo in Urško je na koncu o uvrstitvi odločalo število osvojenih nizev, tako je za blejski klub še bronasto medaljo osvojila Špela Grilc.

Sanja osvojila svoje prvo zlato

Vsem mladincem čestitke in veliko takih uvrstitev še naprej! Ostale rezultate pa si preberite na vogu.si.