Mladinsko odpto prvenstvo Bleda – 12. 12.

Zmagovalci mladinskega prvenstva so: Timotej Jenko, Manca Demšar in Luka Kustec! Zabava, super igre in napredek v squashu – čestitke vsem nastopajočim!

Mladinsko prvenstvo Bled

V soboto, 12. 12. se je na Bledu odvijal turnir za mladince in mladinke do 11 in 13 let. V najmlajši kategoriji so se pomerili 3fantje in eno dekle. Zmagovalec Tim je premagal Marka Černilca, Leana Castaldia in Nanjo Urh. Otroci so odigrali vsak z vsakim po dve tekmi in se iz tekme v tekmo bolje borili. Mark in Lean sta dvakrat odigrala kar 3 nize. Nanja se je kljub premoči fantov odlično borila, malo so ji ponagajali le servisi.

VIDEO MLADINCEV U11:

Mladincev do 13 let je bilo 6, 3 dekleta in 3 fantje,ki so igrali zelo izenačeno. Najprej smo dobili zmagovalke pri dekletih. Prva je bila Manca, srebrno medaljo je osvojila Nika Urh in bronasto Karlina Piber. Nika in Karli sta pokazali odličen napredek v igri, saj Manci na zadnjem DP nikakor nista mogli konkurirati. Luka kot zmagovalec je bil boljše od našega Leona Lehe in klubskega kolega Gašperja Dolinarja. Leon in Luka sta nam pokazala tudi nekaj najdaljših točk na prvenstvu in zelo všečno igro. Gašper jr bil sicer slabši od njiju,a se je vseeno vztrajno boril.

VIDEO MLADINCEV U13:

Rezultati Mladinskega prvenstva:

altU11

altU13


Fotogalerija:


Mladinsko odprto prvenstvo Bleda


alt