Tudi na 2. PSA turnirju 2.

Drugič odličen drugi. Ustaljena dvojica finala – Rožle in Martin, kjer je slavil slednji.

2. PSA Izoteh Tour CS turnir Vogu, 4. in 5. marec 2011 od koder igralci ne boste odšli praznih rok, saj je nagradni sklad 1000$ in niti ne gledalci, saj se obeta kar nekaj napetih in pretresljivih bojev.

1. dan – kvalifikacije:

Squash klub Bled na turnirju PSA Izoteh tour zastopa 6 tekmovalcev. Goran Djukič, Aleš Štendler, Blaž Kunšič, Miha Primožič in Rok Repovž so odigrali kvalifikacije in se skušali prebiti v redni del, kamor je kot 2. nosilec turnirja že uvrščen Rožle Langus.

V petek 4. marca, se fantje borijo za 6 prostih mest, ki vodijo v redni del. Med njimi je 5 naših fantov, za enkrat so si ta mesta priborila dva, Aleš in Rok. Aleš je v 2. krogu premagal Jordana Misajlovskega s 3:2. Z enakim rezultatom je Rok premagal Sama Beštra. Nekaj smole sta imela Blaž, ki je izločil Rok Zordana s 1:3, in se nato boril še proti Beštru za zadnja 2 mesta med kvalifikanti, in Goran, ki ga je slednji v 1. krogu izločil z 1:3. V prvem krogu je na žalost izgubil tudi Miha Primožič, nato v razigravanju še proti Goranu in s tem zasedel 21. mesto

Kvalifikanti, ki so se uvrstili v redni del: Aleš Štendler, Zordana Rok, Nedič Goran, Rok Repovž, Jordan Misajlovski, Samo Bešter

rezultati kvalifikacij

 

2. dan – redni del:

Rožle gladko do polfinala po pramoči nad Jordanom in Miličevičem z rezultatom 3:0. V polfinalu se je pomeril proti Juriju Jakšetu, ki ga je ravno tako močno nadigral. V drugem polfinalu sta se pomerila Martin Mošnik in Zoran Repija. Slednji je edini od polfinalistov, ki je na poti do sem izgubil en niz, v tem boju pa vse 3. Z Jurijem sta odigrala še 4 sete v prid Zorana za 3. mesto.

Štendler je na tem turnirju požel največ sreče, katere vzrok je neprisotnost prijavljenih igralcev, saj je le z 2 izgubljenima tekmama osvojil 6. mesto. Najprej se je boril proti Mošniku, ta ga je premagal s 3:0, in nato še proti Tomažu Pečjaku izgubil 1:2. Repovž je bil suvereno močnejši od Tomaža Jenka, a nato mu je male težavice povzročil Jordan. Njegov zadnji dvoboj je osvojil proti Arharju in s tem pridobil odlične točke za 11. mesto.

Finalni dvoboj se je v Besnici odvil ob 20. uri, ko sta se zopet pomerila Rožle in Martin, tudi tokrat je slavil slednji z rezultatom 0:3. Rožle pa je po koncu dejal, da je Martin igral resnično dobro in ni naredil nobene napake, medtem ko včeraj to ni bil ravno njegov dan.

rezultati rednega dela