Najboljši squashist v reklami za Acer Aspire S3

Naš najuspešnejši squashist je pretekli teden snemal reklamo za Acer in sedaj je na ogled tudi vam!

Reklama je v 23 dneh presegla 5,5 MILIJONOV klikov.

Rožle Langus je v Italiji snemal reklamo za priznano računalniško podjetje Acer. Reklama za najtanjši prenosni računalnik Aspire S3 pa se že vrti na vseh večjih svetovnih trgih, v Rusiji, Nemčiji, Italiji, Franciji, Španiji, ZDA, Angliji in drugod po svetu, saj je že prevedena v tuje jezike. Njegov obraz se pojavi tudi na spletni strani predstavljenega prenosnika – klik.

Reklama je v dobrem tednu dni zaokrožila že med ogromno število ljudi. Na youtubu je samo angleška verzija reklame v dobrih dvajsetih dneh že presegla 1,5 MIO ogledov. Vse enake reklame v različnih jezikih, pa so že prekoračile številko 6.200.000 klikov.

Oglejte si ROŽLETA in ACER Aspire S3 na :

alt
Rožle Langus uspešno posnel prvi svetovni reklamni spot

Snemanje 58 sekundnega spota, pa je trajalo kar ves dan. Za vsem tem stoji več članska ekipa vizažistov, frizerjev, režiser, pomočniki in seveda predstavniki podjetja Acer. Glavno vlogo sta tokrat odigrala naš Rožle in Christie Peruso, ki sta svoje delo opravila vrhunsko. Vsi so bili zadovoljni z njima in že v nekaj dneh je bila reklama sestavljena in predstavljena svetu.

Ogledate si tudi napovednik za reklamo in kako je bila reklama posneta (“behind the scenes = v zaodrju”) ter kako se je tam počutil Rožle: