Veteranske olimpijske igre na Bledu

Bled bo konec januarja prestolnica veteranskih športnikov. Prvič v zgodovini zimskih športov, bo ravno Slovenija tista, ki bo imela čast gostiti ZIMSKE VETERANSKE OLIMPIJSKE IGRE 2010.

Tudi nam je v veselje, da bomo lahko gostili zimske veteranske športnike, tako kot so squashiste letos oktobra gostili Avstralci na poletnih veteranskih olimpijskih igrah.

Če ste starejši od 30 let, ne zamudite neponovljivih iger v Sloveniji. Enkratna priložnost za vse ljubitelje zimskih športov je pred vrati. Če ne boste sodelovali, potem skupaj z nami podprite naše “starose” zimskega športa.

Poleg Bleda, bodo prizorišča tudi, Kranjska Gora, Pokljuka, Kranj, Jesenice in Tržič. Smučarjem, biatloncem, hokejistom, tekačem in skakalcem se bodo zimskim športnim navdušencem pridružili še dvoranski nogometaši oz. kot sami sebi pravijo “futsalerji”. Moški in ženske se bodo preizkusili v skupaj kar 22 različnih disciplinah. Hokejisti in nogometaši bodo igrali po turnirskem sistemu.

Več o igrah si preberite na uradni spletni strani 2010mastergames.com in nikar ne pozabite od 25. do 31. januarja 2010 navijati za naše slovenske veterane !!! 🙂