Prvič PRVAPia Erjavec se je prvič povzpela na PRVO mesto Slovenske jakostne lestvice. Torej postala je najuspešnejša članica med squashistkami, ki se redno udeležujejo turnirjev in svoje znanje s tem nadgrajujejo. Kmalu za tem pride tudi nagrada kot je dosežek vrha lestvice. Bravo Pia!!!

 

Ne samo Pia, tudi ostali naši člani so se na lestvici povzpeli. A Pii se tokrat piše zgodovina, že na koncu prve sezone med članicami ji je uspelo najboljše.

 

Med dekleti se je za kar 4 mesta z odlično predstavo na DP dvignila tudi Saša Praprotnik, ki se je povzpela na 7. Saša Rakovec je ostala na odličnem 4. mestu, ki ga sedaj drži že nekaj časa in ostalim tekmicam preprečuje dvig. Na 12. mestu se drži Darinka Jerala, ki je dopolnila svoje točke z nastopom na 3 turnirjih v preteklem mesecu. Sabina Možina je, med 27. uvrščenimi dekleti na lestvici, na 16. mestu.

Tudi pri fantih so se naredili premiki. S 3. mestom iz DP se je Rožle Langus povzpel na 5. mesto. Goran Djukič se je s skupaj kar 11 turnirji povzpel za 3 stopničke in prispel na 15. mesto. Dve mesti za njim je Aleš Štendler. Tudi Blaž Kunšič se je povzpel za 3 mesta in sedaj zaklučuje dvajseterico najbljših squashistov v Sloveniji. Rok Repovž na aprilski lestvici zaseda mesto višje kot na marčevski, 24. 40. mesto tokrat pripada Francu Langusu, ki v večini kot trener spodbuja naše člane na turnirjih. Jaka Bajt se je kljub le 3 odigranim turnirjem, a odličnim nastopom na DP, uvrstil na 57. mesto. Odličen napredek v letošnji sezoni je pokazal tudi Miha Primožič, ki pa se turnirjev ne udeležuje pogosto, a je vendar 62. Z enim članskim nočnim turnirjem, je na 89. mestu na članski lestvici tudi naš mladinec Tiam Škodlar.

In zanimivost aprilske lestvice: med igralci, ki so uvrščeni na prvih 8. mest je kar 8 različnih klubov. Ta podatek je zelo pozitiven, saj pomeni, da se po vsej Sloveniji klubi trudijo za čim boljši uspeh.

Povezava do APRILSKE LESTVICE