Rožle na sceni – Armani Code

Rožle Langus, eden najboljših squashistov, postaja vse boljši tudi na medijski sceni. Tokrat je ravno on del reklamnega oglasa za parfum “Armani Code for women“.

alt

Rožle se je zopet izkazal, tokrat pri enem najboljših modnih kreatorjev sveta Giorgiu Armaniju, katerega reklamni video lahko vidite tudi na naši televiziji (POP TV in Kanal A).

V prestižnem hotelu Armani Hotels & Resorts v Milanu je skupaj z ostalimi manekeni posnel reklamni oglas za ženski parfum Armani Code, ki je obkrožil svet, saj je posnet v vseh svetovnih jezikih.

Oglejte si celoten spot z Rožletom…

Rožle se nam je oglasil s snemanja, ki pri g. Armaniju vedno potekajo ponoči, in z navdušenjem opisoval očarljivi hotel, kjer je na vsakem koraku čutiti pravi navdih estetike, lepote in visoke kreativnosti. “Najblj me je presenetilo to, da je gospod Giorgio ves čas prisoten na snemanju in izpred očesa ne izpusti niti najmanjšega premika. Lahko bi rekel, da je njegova natančnost in “biti pri stvari” tisto, kar ga dela tako gracioznega in nadvse uspešnega. Zares sem vesel, da sem bil opažen z njegove strani in da sem del tega oglasnega spota.” nam je še zaupal Rožle, ki pa se še ni ustavil, saj ga že čakajo novi izivi.