Saša stopila med dobitnice medalj


Saša Praprotnik

je na zadnjem turnirju pred letošnjim DP stopila na zmagovalni oder in s srebrno medaljo dobila še boljši zalet za prihajajoči vrhunec sezone.


Škofja Loka, sobota 15. april 2012 – na zadnjem turnirju pred državnim prvenstvom, ki šteje za SJL se je pomerila tako ženska kot moška konkurenca. Med igralci so bili tudi 3 predstavniki Squash kluba Bled, ki so se odlično odrezali. Saša je osvojila odlično 2. mesto, Jaka Bajt 11. in Miha Primožič 13.

5 deklet se je pomerilo v skupini po sistemu vsaka z vsako. Zmagovalka tokratnega turnirja je bila Nada Bambič. Takoj za njo je bila naša Saša, ki je na turnirju dobila pravi zalet, saj jo je uspela premagati le Nada, ostala deleta, pa ji niso vzela niti niza. Dokazala je, da se forma stopnjuje v pravem trenutku in dobila še boljše izhodišče za vrhunec sezone, ki sledi že prihodnji konec tedna. Nasmejano je povedala, da ji je stebrna medalja vlila dodatno upanje za odličen nastop na DP. Tretja je bila domačinka Tina Prevodnik. Peterico sta zaključili Sari, 4. Rojnik, 5. Hafner.

Med fanti sta se tudi Jaka in Miha odlično borila. Jaka je osvojil končno 11. mesto, miha pa je bil uvrščen 2 mesti za njim. Najboljši med moškimi so bili: 1. Vučkovič, 2. Jakše, 3. Peteh.

Čestitke!

In ne pozabite: 21. in 22. 4. obvezno navijanje na DP v Konexu 🙂