Sezono 2008/2009 zaključili zelo uspešno

V soboto, 6. 6. 2009 smo na Bledu prijetno zaključili z letošnjo squash sezono in se skupaj poveselili ter dobili 3 zmagovalce. Sedaj pa že hitimo z novimi idejami in cilji naslednji sezoni naproti.

V soboto, 6. 6. 2009 smo na Bledu prijetno zaključili z letošnjo squash sezono in se skupaj poveselili ter dobili 3 zmagovalce. Sedaj pa že hitimo z novimi idejami in cilji naslednji sezoni naproti.
Ob deveti uri so svoje moči začeli meriti naši najmlajši nadobudneži. Njihovo znanje squasha se je vidno izboljšalo in boji so se podaljšali. Tako so se najprej med seboj pomerili dečki v svoji skupini in nato še deklice v svoji. Prva dva iz vsake skupine: Tiam Škodlar in Miha Jan ter Saša Rakovec in Sanja Milijaš, sta se uvrstila v polfinale in nato zmagovalca v finale. Zanimiva je bila tudi igra med našim najmlajšim članom Nejcem Janom in Sabino Možina, ki sta igrala za 5. mesto. Fantje in dekleta so po medsebojnih bojih osvojili naslednja mesta:
1. TIAM Škodlar
2. SAŠA Rakovec
3. MIHA Jan
4. SANJA Milijaš
5. NEJC Jan
6. SABINA Možina
7. URŠA Langus
8. JAKA Rakovec
9. NINA Valant
Nadaljevale so dame z badmintonom, kjer so vsaka z vsako po šetih tekmah dobile zmagovalko:
1. ŠPELA Kokalj
2. MARJETA Langus
3. KARMEN Možina
4. ZDENKA Škodlar
Rezultati: otroci in dame.
V popoldanskih urah so svoje znanje pokazali še najmo�?nejši. Med trinajstimi fanti se je v sistemu dvojne eliminacije pomerila tudi ena punca Saša Praprotnik. Po 38 odigranih tekem smo v finalu gledali bronastega iz DP 2009, Rožleta Langusa in Aleša Štendlerja, kjer je z rezultatom 11:4, 11:3 slavil Rožle. Brez boja je bil tretji Rok Repovž, po predaji Gorana Djuki�?a.
1. ROŽLE Langus
2. ALEŠ Štendler
3. ROK Repovž
4. Goran Djukć
Ostali rezultati: člani-ce in  razigravanje.
Tiam, Špela in Rožle so torej najboljši naši člani v sezoni 2008/2009. Z njihovimi zmagami smo tako zaznamovali prvo junijsko soboto, ki pa sedaj za večino pomeni poletni počitek in žgoče sonce, za nekatere pa polnenje baterij in kondicijske priprave za naslednjo.  Otroke in Rožleta bomo poslali na poletni kamp v Anglijo, kar nam bo pomagalo, da drugo leto z rezultati stopimo še mesto višje.
Uspehi posameznikov in ekipe Squash kluba Bled so zelo dobri. Osvojili smo kar nekaj žahtnih medalj, tiste najsvetlejše pa so:
1. mesto na Mladinskem DP09 U11 TIAM Škodlar
1. mesto na Mladinskem DP09 U13 TIAM Škodlar
1. mesto na Mladinskem DP09 U15 TIAM Škodlar
2. mesto na Mladinskem DP09 U17 SAŠA Rakovec
3. mesto na DP09 ROŽLE Langus
3. mesto na Mladinskem DP09 U17 SANJA Milijaš
3. mesto na Ekipnem DP09 Rožle Langus, Goran Djukič, Gašper Špec, Franc Langus, Rok Repovž
Vsem želimo vsaj tako uspešnje naslednje let, če ne še boljše. Mi vam bomo pri uresničevanju vaših ciljev z veseljem pomagali po naših najboljših močeh.
Naj bo za konec najslajše:
Zahvalili bi se radi našim najmlajšim za vztrajno delo in pridno treniranje – Tiam, Nejc, Miha, Jaka, Sanja, Sabina, Saša ….še tako naprej, naj bo vztrajnost vaše vodilo!
Brez pomoči vaših staršev ne bi uspeli, zato hvala tudi njim!
Posebna zahvala gre Nini Valant, ki je poskrbela, da smo squash spravili tudi v medije in s tem dosegli še večje zanimanje in prepoznavnost tega športa. Nina, veselimo se nadaljnega sodelovanja!
In ne pozabljamo na vas, squashisti, ki ste s svojimi igranjem in željo po še več znanju, naše največje vodilo za uspeh in razvoj kluba – hvala!
Letošnji cilji so doseženi, zato že strmimo k novim, boljšim, … pojdite z nami tudi vi!
Vaš SQUASHKLUBBLED
Oglejte si tudi album fotografij: …klik klik…