Sobotni ženski klubski turnir Pii

Ženski squash turnir PiiPriprave na državno prvenstvo so v polnem teku. Tudi klubski žesnki turnir je bil del priprav, kjer je slavila Pia. Za odlične nagrade in razvajanje brbonćic je poskrbela Grajska Gostilnica. Pozdravili pa smo še eno novo squash navdušenko, Majo.

+ galerija

V soboto, 17. maja 2014, so se naše članice pomerile na klubskem turnirju, kjer je prvo mesto osvojila, še vedno najboljša, Pia Erjavec. Odlično drugo mesto je tokrat pripadlo pravi borki Tini Jurič, ki je v zadnji tekmi premagala Sašo Rakovec. Slednja je osvojila 3. mesto in ravno tako prejela darilni bon Grajske Gostilnice

Ženski squash turnir kot priprave na DP
Ženski squash turnir kot priprave na DP

Tudi ostala dekleta so se odlično borila na turnirju. Pravo borbenost je pokazala Metka Kozamernik, ki se ni kar tako predala in vzela niz Saši R., na koncu se je veselila 5. mesta. Tokrat smo na turnirju pozdravili našo novo igralko, Majo Gruden, ki jo squash vedno bolj navdušuje in tudi na svojem prvem turnirju se je odlično znašla. Vedno nasmejana Maja se je odlično podila za malo črno žogico in bila navdušena nad našimi najboljšimi. V “skupini mamic”, sta se pomerili še Saša Tratnik in Urška Ferjan in si razdelili 4 . in 6. mesto. Za nasmehe in navdušenje gledalcev sta poskrbeli tudi Darinka Jerala in Ida Sedušak, ki se prav tako veselita prihajajočega državnega članskega prvenstva, kjer se bodo dekleta pomerila v soboto 24. maja 2014 v Konexu.


Odličen napredek naših igralk squasha

altRezultati

Še mini fotogalerija:


Ženski klubski squash turnir 17. 5. 2014