Tradicionalni miklavžev klubski squash turnir

Letošnji “Mikavžki” postali Štekl, Pia, Mark, Nika in Tiam. Čestitke vsem nastopajočim za super predstave, za zanimive točke, za vaš napredek. Povzročili ste napetost, veselje, povišan srčni utrip, smeh, zabavo vsem, ki smo z veseljem navijali za vas, naše klubovce!

Sobota in nedelja, 28. in 29. 11. 2015 – Na tradicionalnem miklavževem squash turnirju smo dobili kar 5 novih zmagovalcev. Najprej je najvišje mesto osvojil Aleš Štendler Štekl pred Rokom Repovžem Rokyem in Jako Bajtom v članski konkurenci. Pri ženskah je mesto najboljše obranila Pia Erjavec pred Sašo Rakovec in Marinko Horvat. V nedeljo dopoldan je 1. mesto osvojil Mark Černilec pred Pio Omovšek in Nanjo Urh, v naslednji skupini je bila najmočnejša Nika Urh pred Karlino Piber in Lano Omovšek. Zvečer pa smo dobili še zadnjega zmagovalca, nespornega favorita, Tiama Škodlarja. Tokrat se je v finalu uspešno boril, zares boril, proti Mihi Janu. Tretje mesto je z 11 odigranimi nizi osvojil Jaka Rakovec Buča.

In statistično gledano še malo za šalo, družinosko najbolj uspešni sta bili sestri Urh s prvim in tretjim mestom, takoj za njima pa si mesto delita družini Rakovec in Omovšek, vsaka z enim 2. in enim 3. mestom. Sledijo jim še mati in hči Ferjan, brata Jan, brat in sestra Jerala, družina ASP: Miha, Tom in Mark. In zato si vsi skupaj res lahko rečemo, da smo ena velika squash družina.

Čestitke vsem, tako članom in članicam, kot mladincem in mladinkam, da so poskrbeli za še en vrhunski squash spektakel! Pokazali so napredek tako v številčnosti kot v igri. Predvsem smo izenačenost in borbenost videli v skupini mladinci III, ker je bilo odigranjih največ tekem s 3 nizi, kar ena tretjina. Ta skupina je bila tudi največja, s 13 igralci. Pri članicah je nastopilo 11 igralk, pri članih 8 igralcev in v vsaki skupini mlajših mladincev po 4 tekmovalci. Skupaj se je torej ta vikend za miklavževe nagrade borilo kar 40 tekmovalcev.

Zahvala našim pokroviteljem: ASP Jesenice in Lesce, SKB Kranj, zavarovalniško zastopanje MTA5, FenikS, atelje Rozman.

alt

Kratek videopregled miklavževega turnirja:

alt

 

FOTOGALERIJI:

Miklavžev turnir 2015 :: MLADINCI

 

Miklavžev Turnir 2015 :: ČLANI

ČLANI in ČLANICE

11 naših deklet je v soboto otvorilo veliki miklavžev turnir. Igrale so po sistemu repasaž in pokazale kar nekaj izenačenih dvobojev. Pia Erjavec in Saša Rakovec do finala nista imeli nobenih težav, a zato so bili boj napeti dvoboji do tretjega mesta. Zanimiva je bila tekma med Saro Čučnik in Ido Sedušak, kjer sta dekleti igrali zelo izenačeno, a na koncu je bila z 2-1 uspešnejša Sara, saj se je Idi poznala odsotnost od squasha, a je vseeno pokazala svoj borbeni žar. Metka Kozamernik po poškodbi ravno tako ni mogla zaigrati svoje prave igre a si je vseeno priigrala 9. mesto. Na 7. mesto sta se zavihteli Darinka Jerala Darči in Sanja Milijaš. Darči je imela svoj dan in tokrat brez izgovorov zares igrala eno svojih najboljših iger. Sanja je veliko energije in super borbo pokazala v tekmi z Metko in zato v zadnjem dvoboju ni bilo več tiste prave energije, da bi premagala Tino, a je bila z uvrstitvijo vseeno zadovoljna. Lanskoletno tretje mesto, je v boju s svojo hčerjo, izgubila Urška Ferjan in si letos zato 5. mesto delila z Evo Trseglav. Slednja je skokovito napredovala in izkoristila priložnosti, ki so ji bile dane, da se povzpne visoko. Za tretje mesto se je ponovil obračun iz četrtfinala med Tino Ferjan in Marinko Horvat. V prvem smo videli napete tri nize z rezultatom 7-11,11-9,7-11, v drugem le dva, kjer je bila ponovno boljša slednja. S finalom sta sobotni turnir zaključili Pia in Saša, ki v letošnji sezoni želita svojo igro še izboljšati in predvsem nadgraditi kondicijo. Punce, bravo! Pokazale ste napredek, pokazale ste željo in veseli smo, da lahko lepe in težke trenutke delimo z vami! Vztrajno naprej!

 1. Pia
 2. Saša
 3. Marinka
 4. Tina
 5. Vevi & Urška
 6. Vevi & Urška
 7. Darči & Sanja
 8. Darči & Sanja
 9. Metka
 10. Sara
 11. Ida

alt

 

 1. Štekl
 2. Roky
 3. Jaka
 4. Blaž
 5. Miha & Đuka
 6. Miha & Đuka
 7. Mitja
 8. Jernej

alt

alt REZULTATI – ČLANICE in ČLANI

MLADINCI in MLADINKE

altMLADINCI I – rezultati

 1. MARK
 2. PIA
 3. NANJA
 4. ZARJA

alt

 

altMLADINCI II – rezultati

 1. NIKA
 2. KARLINA
 3. LANA
 4. TIM

alt

altMLADINCI III – rezultati

 1. TIAM
 2. MIHA
 3. BUČA
 4. ANDRAŽ
 5. LEON
 6. NEJC
 7. VEVI & JAKA K
 8. VEVI & JAKA K
 9. TINA
 10. JAN
 11. JAKA J
 12. TOM
 13. MATIJA

alt

 

Razpis za članski in mladinski turnir:

ČLANSKI turnir bo potekal v SOBOTO vzporedno za člane in članice

altRazpis ČLANI in ČLANICE

MLADINSKI turnir bo v NEDELJO po starostnih skupinah

Razpis MLADINCI in MLADINKE.