Miklavž najbolje obdaroval Pio in Štekla

Tokrat smo dobili kar 2 zmagovalca, to sta Pia in Štekl. Hkrati pa smo v novi sezoni pozdravili tudi 2 nova mlada upa Tašo in Matija.


Turnir je potekal v prazničnem vzdušju in videli smo prave klubske derbije. Pri organizaciji in nagradah so nam proskočili na pomoč tudi naši odlični pokrovitelji: Grajska Gostilnica, ASP Jesenice in Lesce ter Tiskarna Radovljica. Vsem najlepša hvala saj brez vas ne bi bili najboljši.


Na letošnjem tradicionalnem Miklavževem klubskem turnirju, ki smo ga odigrali v soboto 3. decembra 2011, smo zopet dobili nove zmagovalce. Lanskoletni najboljši, Jaka Bajt, je žal končal z zvitim gležnjem, zato pa sta se tokrat v finalu pomerila Rok Repovž in Aleš Štendler, kjer je slavil slednji. V drugi jakostni skupini je bila v finalu Pia Erjavec ravno tako z 2:0 boljša od Damjana Možine. Tekmo sta odigrala tudi naša novinca, Taša Mihelčič in Matija Kozamernik, kjer je bil zmagovalec Matija, a tudi Taša si zasluži naziv zmagovalke, saj je turnir popestrila s čudovitim glasom, ki je zelo zmagovalen.

Več fotografij in podrobnosti pa jutri…

REZULTATI bodo povedali veliko ->