Veteransko DP 2011

Tudi med veterani imamo uspešne člane. Aleš Štendler si je v kategoriji 35 – 40 let priigral bron, med 5 let starejšimi gospodi, je Goran Djukič osvojil 4. mesto. V soboto, 26. marca 2011, se je v RC Vogu odvijalo veteransko državno prvenstvo, kjer smo tudi SqKBled imeli 2 svoja varovanca, ki sta se odlično odrezala. Gospodje so se potegovali v treh starostnih kategorijah: 35-40, 40-45 in 45+. S skupaj kar 26 tekmovalci je bila najbolj številčna srednja z 12.

 

Med najmlajšimi se je pomeril tudi Aleš, ki je na poti do bronaste medalje premagal Grega Ivanuša in vzel niz Samu Beštru v skupini B, nato je v polfinalu izgubil proti zmagovalcu Juriju Jakšetu in v boju za 3. mesto z 2:0 premagal še soimenjaka Aleša Lapuha.

V najštevilčnejši kategoriji se je pomeril Goran, ki je bil najprej v skupini D 2., z zmago nad Jenetom in porazom proti Damjanom Adlešičem. Nadaljeval je z zmago v četrtfinalu, kjer je bil Martin Fišer lahek plen, nato pa v polfinalu prevelik zalogaj zmagovalec Vule. Na koncu je osvojil 4. mesto, saj je zadnja zmaga z rezulatatom 2:0 pripadla Tomažu Pečjaku.

sistem igranja

Čestitke vsem!