Z zmago naproti državnemu prvenstvu

 

 

 

Na mega turnirju se je v MegaCentru res MEGA dogajalo. Še najbolj mega sta se počutili Pia in Saša, ki sta osvojili 1. in 2. mesto na turnirju. Za dodatek pa še dve mega 4. mesti za Darinko in Blaža.

 


Vse tako zelo mega se je dogajalo v petek, 8. aprila 2011, v Kranju. Še eden izmed turnirjev za ogrevanje tik pred državnim prvenstvom se je odvil v prid Pie Erjavec in Saše Praprotnik. Vsi nastopajoči pa so si nabrali dodatne izkušnje za hitro približajoče se prvenstvo.

V svoji skupini so se tokrat pomerila 4 dekleta, od katerih so kar 3 zastopala barve našega kluba. Pia je vse tekme zmagala z rezultatom 2:0 in si s tem priigrala zlato. Saša je izgubila le tekmo proti klubski kolegici in se veselila srebra. Za tretje mesto sta se borili Beti Zupan in Darinka Jerala, kjer je bila tokrat uspešnejša domačinka. Punce so vesele, da lahko končno malo več igrajo ženski squash.

Med fanti se je edini moški predstavnik našega kluba, Blaž Kunšič, ravno tako odrazal “mega”. Ko se je v skupini B, kjer se je za prvi 2 mesti borilo 5 fantov, prebil na 2. mesto, je takoj stopil v igro polfinala proti zmagovalcu Juriju Jakšetu, ki letos kar po vrsti pobira lovorike slovenskih turnirjev, in izgubil vse tri nize. Utrujenost je botrovala temu, da je v zadnji igri za bronasto medaljo izgubil proti Aljažu Plemlju, a bil vseeno vesel 4. mesta. Drugo mesto v moški konkurenci je tokrat osvojil Tomaž Pečjak.

Razpored igranja

Čestitke vsem!