Pia in Rožle srebrna na zaključnem GPS

PIA in ROŽLE finalista na zaključnem GPS v Zagrebu. Osvojila sta srebrni medalji in pokazala, da sodita v sam vrh. Čestitke!

Sobota, 19. maj 2012 – Squashtower, ZG. Naša najuspešnejša člana sta se pomerila na zadnjem zaključnem turnirju Grand Prix Serije in osvojila odlični srebrni medalji za dodatek pa še 2. mesto v skupni razvrstitvi za Rožleta in 3. za Pio.

Dekleta so se pomerila v skupini vsaka z vsako, kjer tokrat nastopa tudi nova igralka, 26 letna Adrijana Katalenić, ki svoje znanje izpolnjuje leto in pol v Zagrebu. Proti naši Pii Erjavec je izgubila 3:1, saj je imela naša varovanka lep nadzor nad igro, le v tretjem nizu je Adrijana kar zadevala po nikih. Z enakim rezultatom je Pia uspešno premagala tudi Saro Rojnik. Kmalu se bosta za 1. mesto pomerili še z Josipo Peršun, ki je bila na letošnjih GPS še nepremagljiva.

Tudi pri fantih ni bilo večjih presenečenj, saj sta se oba vodilna iz serije uspešno prebila v finale. Rožle Langus je v drugem krogu z 2:0 premagal Ozrena Lapčeviča in z enakim rezultatom tudi Davorja Srednoselca, ki je bil močnejši od Gorana Miličeviča z 2:1. Rožleta je v polfinalu čakal stari znanec Filip Mađarič, ki je premagal Dolovčka s 2:1, a Rožle tekme ni prepustil naklučju in ga tudi tokrat, še enkrat več premagal in se uvrstil v finale zaključnega turnirja Grand Prix Serije. V boju za 3. mesto je bil proti Mađariču boljši še en Slovenec Damjan Adlešič, ki ga je premagal s 3:1.

Finali:

Dekleta – PIA 1:3 Josipa – Josipa je še enkrat več dokazala, da je najboljša, a Pia se ji je pošteno postavila po robu, ji vzela niz in še nekaj zanimivih točk. Naše dekle je potrdilo svojo vrhunsko formo in navdušilo tudi gledalce.

Fantje – ROŽLE 0:3 Manuel – tudi v zadnjem dvoboju GPS je bil zmagovalec Manuel, ki si je s to zmago zagotovil tudi lovoriko serije. Rožle se mu je zopet postavil po robu in ni pustil, da bi Hrvat prišel do zmage gladko. Kljub temu, da od DP ni igral, je pokazal, da je še vedno vrhunski. Z 2. mestom pa je osvojil tudi skupno 2. mesto za veliko nagrado.

Pia in Rožle SREBRNA!

altREZULTATI – fantje

REZULTATI – dekleta

alt SKUPNA LESTVICA po 6. turnirjih – DELNA