4. StartFun JO :: 4 medalje za naše malčke

V Reki so naši mladinci osvojili kar 4 medalje. Najboljša je bila Nanja Urh, ki je osvojila zlato in bron, takoj za njo zmagovalec Timotej Jenko in še Lean Castaldi, ki je osvojil srebrno medaljo.

Reka, 28. in 29. 10. 2017 – V Start Fun centru se je odvijal 4. squash turnir za mlajše mladince, kjer so nastopila tudi 3 naša dekleta in 4 fantje. Izkupiček je bil odličen, saj so osvojili kar dve zlati in eno srebrno in eno bronasto medaljo. Med 13-letniki je postala zmagovalka Nanja, pri fantih v isti starostni kategorijipa sta vrh zasedla dva naša fanta, Tim in Lean. Nanja je nadaljevala v boju za medalje še med starejšimi dekleti in osvojila 3. mesto.

GU13

Med dekleti so nastopile Nanja, Zoja Berce in Julija Vidic. Skupaj je 8 deklet odigralo 16 tekem. V finalu je bila Nanja odločno boljša od Corine. Zoji se žal v boju za 3. mesto ni izšlo, proti, zaenkrat še boljši, Gloriji. Juliji se tokrat ni izšlo po načrtih, osvojila je 8. mesto.

GU15

Nanja je odigrala tudi v kategoriji s starejšimi dekleti. Že osvojeno zlato, je podkrepila še z bronasto medaljo.

BU13

12 fantov je odigralo najprej v štirih skupinah, nato pa so se razvrstili glede na uvrstitev v le-teh. Med prvimi so bili kar trije naši fantje. Lean in Tjaž Čufer Tomažin sta odigrala en polfinale, Tim pa drugega. V finalu smo videli klubski obračun med Timom in Leanom. Tjaž pa se je boril za 3. mesto, a se mu ni izšlo, a je odigral dobro. V tej kategoriji je svoje znanje pokazal tudi Tin Topolovec, ki je v nedeljo turnir zaključil z zmago v boju za 7. mesto.

BU15

Tim se je pomeril tudi med starejšimi fanti in osvojil 4. mesto.

Ekipo je vodil naš trener Milan Todorovič Čička, ki je z nastopi svojih varovancev zadovoljen. ASP pa je poskrbel, da so se naši člani varno peljali na turnir.