Blejci osvojili 1070€ na Alpe Adria Open turnirjih

V ljubljanskem Squashlandu so v letošnjem letu gostili 4 turnirje za skupno uvrstitev z denarnim skladom kar 3000€. Blejci so odnesli domov dobro tretjino.

Finalni turnir, se je v Squashlandu odvijal na praznično soboto, 25. 6. 2022, kjer so si naši junaki uspeli skupaj priigrati več kot tisoč evrov.

Zmagovalec serije Alpe Adrija je postal naš Rožle Langus. Odigral je tri turnirje in osvojil 2 prvi mesti in eno drugo, kar je zadostovalo za naskok na vrh. Pri fantih se je tik pod stopničke uvrstil Timotej Jenko Tim, ki bi na zadnjem turnirju moral premagati Jošta in bi se točke izšle njemu v prid. A saj ima še čas, mlad je in 200€ je več kot odlična nagrada.

Pri dekletih si je 300€ in skupno 2. mesto priigrala Nanja Urh. Z odlično predstavo na zadnjem turnirju se je na 7. skupno mesto uvrstila naša Zoja Berce. Nika Urh je bila skupno 6. z dvema odigranima turnirjema.

Odličen iskupiček in kar 1070€ za Bled je bila odlična motivacija za squashiste, ki so redko deležni turnirja z denarnim skladom. Zato vse pohvale tudii ŠD Squashled za organizacijo te serije, Mičo bravo!