AMsport odlična športna prehrana

V našem velnesu poskrbimo za vas tudi z odličnimi prehrambenimi dodatki. Odlična nemška blagovna znamka AMsport, katere lastnik je večkratni dobitnik olimpijskega zlata, Mark Warnecke, ponuja kvalitetne proizvode tako za rekreativce kot vrhunske športnike.

Tokrat vam predstavljemo njihove prodajne uspešnice:

AMINOKISLINE 750g  44 €

Aminokisline so osnovni gradniki beljakovin.  Pripomorejo k hitrejši regeneraciji. Skrbijo za rast, regeneracijo in obnovo celic kože (lepša koža), kosti (tudi rast hrustanca) in mišic. Pomagajo pri nastajanju hemoglobina. Odlično pripomorejo k celjenju poškodb in krepijo obrambo telesa pred infekcijami. Spodbujajo rast rastnega hormona, ki pomljajuje. Izboljšujejo spanje, povečujejo telesno in umsko zmogljivost. Razgrajujejo maščobo. Zmanjšujejo celulit.


AMINOKLUB

Pridružite se nam na naši aminokislinski poti do boljšega zdravja, odličnega počutja in ostanite vsak dan nasmejani, ker ste zadovoljni sami s seboj. Več na www.squashbled.si.

BELJAKOVINE 600g  35 €

BELJAKOVINSKI ŠEJK 30 g  2 €

Okusi: čokolada, vanilija, kokos, piškot, karamela, vanilija-borovnica, brusnica, jagoda, banana-višnja, limeta-mleko, višnja-malina

Kakovostna mešanica proteinov s posebno nizkim deležem ogljikovih hidratov daje telesu tako kratkoročno kot tudi dolgoročno na razpolago beljakovine, ki jih telo potrebuje. Samo s tem ima telo dolgoročno korist od optimalnega dovajanja hranljivih snovi, ki jih potrebuje za izgradnjo mišic brez maščob in za učinkovito izgorevanje.

ENERGIJSKO-MINERALNI NAPITEK 1700g  30 €

Okusi: pomaranča, breskev-marakuja, rdeči sadeži

Izotonični napitek za zagotavljanje zadostne količine mineralov in vode v telesu, je primeren za vse vrste športnih aktivnosti, ali kot rehidracijski napitek v vročih poletnih dneh. Ne vsebuje maščob in fruktoze.


IZOTONIČNI IN L-CARNITINE NAPITKI 0,5 L  2,5 €

Okusi: ananas, limona-limeta, grenivka-limeta

Za hitro oskrbo telesa s tekočino. Pijača pride hitro v obtok in tako skrbi za izravnavo tekočin pri treningih. L-carnitine pomaga pri izgorevanju maščob.

ENERGIJSKE PLOŠČICE  2,2 €

Okusi: banana, brusnica, čokolada

Energijska ploščica, ki vsebuje različne ogljikove hidrate. Za hitro pridobitev in dolgotrajno ohranjanje energije. Pred, med in po vadbi zagotavlja hitro in trajnostno energijo. Za premagovanje lakote.

VISOKO BELJAKOVINSKE PLOŠČICE  2,8 €

Okusa: čokolada, vanilija

50g beljakovinska rezina z več kot 50% vsebnostjo visoko kakovostnih  proteinov. Odličen okus. Zelo primerna kot vmesni obrok. Primerna tudi za gradnjo mišic po treningu.

BELJAKOVINSKE PLOŠČICE  2 €

Kokosova ploščica je zelo primerna za vmesni obrok, vsebuje namreč kakovostne beljakovine, malo hidratov in maščob.

OMEGA 3 – kapsule  29 €

Omega 3 maščobe so večkratno nenasičene maščobne kisline, ki jih telo ne proizvaja samo. Prispeva k ohranitvi normalnega delovanja možgan, vida in srca.

 

L-CARNITINE AMPULA  2 €

L-carnitine je transporter maščobnih kislin po telesu, ki posledično pripomore k zmanjšanju maščob v telesu, pomaga pri izgubljajnju teže, dviguje nivo energije in vzdržljivosti.