Energija iz Alp je prišla na Bled – Trehs

TrehsNežno in divje, vroči sončni dnevi in hladne noči, kristalno čist gorski zrak in močne nevihte, čista gorska voda in bobneče elementarne sile. Naravni ritem nasprotij določa očarljivo ravnotežje narave. Negovalna linija izdelkov TREHS združije izvirno starodobnost, običaje in čistost sarntalcev in vam pomaga občutiti moč hribov.

Od sedaj naprej vrhunska naravna bio kozmetika TREHS tudi v Feniksu.

Tri linije, ki zaključujejo popolno celoto in oskrbijo telo od glave do pet. “Energija iz Alp” je prišla tudi na Bled in z veseljem jo uporabljamo pri naših masažah, negah in drugih terapijah, ter seveda poskrbimo za celovit pristop, izdelke za domačo uporabo lahko pri nas tudi kupite. Naj vam jih predstavimo:

Trehs izdelki

Linija SARNTALSKI PRITLIKAVI BOROVEC Trehs- sarntalski borovec

Sarntalski borovec, ki je v ljudski govorici poznan kot gorski blagoslov, je poznan kot eno najstarejših zelišč, ki jih uporabljajo Sarntalci v zdravstvene namene. Že naši predniki, ki so prebivali v gorah, so poznali njihove zdravilne učinke. Stare bajke pripovedujejo o zeliščni čarovnici Trehs, ki je delala čudeže prav s pomočjo sarntalskih borovcev, ki rastejo med 1600 in 2400 metri nad morjem. Danes ponovno pridobivajo zdravilno olje iz teh borovcev po starih recepturah in izjemno pazljivim načinom kuhanja.

Sarntalski pritlikavi borovec in negovalna linija Trehs delujeta očiščevalno in poživljajoče, spodbujata ravnovesne telesne funkcije in mu na ta način posredujeta ravnotežje narave, ki se kaže v dobrem počutju.

GEL ZA PRHANJE         14 € (250ml), 25 € (500ml)

Naravni in hladilni gel za prhanje iz pritlikavega sarentalskega borovca. Poživlja, osvežuje, spodbuja cirkulacijo in pripomore k obnovi povrhnice ter vas popelje nazaj k naravi.

ŠAMPON   250 ml          18 €

Primeren za vsakodnevno uporabo. Hranljive in osvežilne sestavilne so nežne tako do las kot lasišča. Naj vaši lasje izgledajo lepi in zdravi.

MLEKO ZA TELO   100 ml          16 €

Mleko Sarentalskega borovca greje kožo in jo vlaži. S svojo hranljivostjo pripomore k obnovi celic, kar je osnova za zdravo kožo.

PILING ZA TELO   100 ml          21 €

Drobni delci zmletih storžev pritlikavega borovca nežno masirajo, čistijo kožo in spodbujajo cirkulacijo. Rastlinski izvlečki in naravni antioksidanti kožo pomirjajo in jo naredijo vidno bolj gladko. Priporočamo pred sončenjem za čim lepšo in enakomerno porjavitev.

Trehs gel za prhanjeMLEKO PO SONČENJU   150 ml          23 €

Blagodejno hrani občutljivo kožo izpostavljeno soncu, vetru, soli… Aktivne in hladilne sestavine pripomorejo k celjenju poškodovane kože, jo navlažijo, nahranijo in jo naredijo nežno, gladko.

KREMA ZA ROKE   100 ml          22 €

Vsebuje visoko kvalitetne sestavine za občutljivo kožo. Vlaži kožo,utrjuje, celi poškodbe tkiva in ščiti kožo pred zunanjimi vplivi.

OLJE ZA TELO   250 ml         29 €

Nežna in svilena tekstura naravnega olja pripomore k boljši cirkulaciji, napne in hrani kožo. Takojšnji rezultat: zdrava in sijoča koža.

ANTICELULITNA KREMA   150 ml        26 €

Aktivne sestavine spodbujajo cirkulacijo in segrevajo tkivo. Pomaga pri odplavljanju strupov iz telesa in napenja kožo. Ob nanosukreme z masažnimi gibi, še dodatno pripomoremo k odstranjevanju celulita.

ŠPORTNA KREMA – grelna   100 ml        22 €

Idealna za športnike. Greje in ščiti mišice. Ni primerna za odprte rane.

GEL ZA NOGE – hladilni   100 ml         18 €

Po športu/rekreaciji si privoščite prijetno ohladitev s hladilnim gelom, ki je primeren tako za stopala kot tudi za mišice, saj je učinkovit tudi proti krčem.

ANTI-AGE KREMA ZA OBRAZ   50 ml       48 €

Učinek kreme proti staranju je trajen. Pri dnevni uporabi so pomlajevalni učinki vidni na obrazu in dekulteju. Uporablja se lahko tudi za nego okoli oči.

ETERIČNO OLJE   15 ml         14 €

Prijeten vonj smole visokogorskega borovca odpira dihalne poti. Uporaben za inhaliranje, za v savno, za sprostitveno kopel.

POTOVALNI SET         15€

Razvajajte se tudi na dopustu. 50ml šampon, gel za prhanje, mleko za telo in milo za roke so primerni tudi za ročno prtljago.

DARILNI SET         15 €

Podarite mini set tudi prijateljem, naj tudi oni doživijo razkošje narave. Šampon, gel za prhanje in mleko za telo na ličnem podstavku – veja borovca, ki bo skupaj z izdelki tudi uporaben okras v kopalnici.

Trehs - gorsko senoLinija GORSKO SENO

Gorska navada kopeli v senu je stara toliko kot samo spravilo sena. Visoko v Alpah, daleč stran od človeškega vpliva na okolje, je seno ekološko neoporečno. Travo kosijo pazljivo, saj vsebuje 80 različnih gorskih zelišč, ki jih skrbno preberejo. Vsa zdravilnost različnih naravnih sestavin je združena v izdelkih Trehs in za našo kožo predstavlja pravo darilo narave.

GEL ZA PRHANJE   250 ml         14 €

Vrnimo se na senik. Nežen in blag vonj gorskih posušenih zelišč na kožo vpliva blagodejno in jo pomirja.

ŠAMPON   250 ml          16 €

Za vse, ki imate občutljivo lasišče, ali si lase umivate dnevno, je čudovit šampon iz sena, ki ne draži. Neguje lase od rastišča do konic.

MLEKO ZA TELO   100 ml          12 €

Nežna in mehka tekstura mleka za telo kožo nahrani in ji vrne vlažnost, zato je po uporabi le ta vidno bolj gladka in izgleda bolj zdrava.

Trehs - darilni setPOTOVALNI SET           13 €

Razvajajte se tudi na dopustu. Ravno prav veliki (30ml) šampon, gel za prhanje, mleko za telo in milo so primerni tudi za ročno prtljago.

DARILNI SET         13 €

Podarite mini set tudi prijateljem, naj tudi oni doživijo razkošje narave. Šampon, gel za prhanje in mleko za telo na ličnem podstavku – veja borovca, ki bo skupaj z izdelki tudi uporaben okras v kopalnici.

Trehs - voda vinske trteLinija PLEMENITA VODA VINSKE TRTE

Pravijo, da spomladi, ko se zemlja ogreje in vinska trta prične brsteti, začne na obrezanih koncih jokati iz ran, ki so jih povzročili rezi nožev med obrezovanjem pozimi. Ta plemenita voda vinske trte vsebuje dragocene aktivne sestavine kot na primer timol, cineol in resveratrol, zato je skrbno zajeta v steklenice. Naše delujoče vinogradniško posestvo leži pri Kaltskem jezeru in je registrirano kot biodinamičen obrat, kjer zbirajo to čudežno vodo, ki je osnova za našo linijo izdelkov za nego obraza.

Sveže pripravljeni PILING ZA OBRAZ   100 g        17 €

Pomlajena koža je čista koža, le to dosežemo z nežnim pilingom iz zmletih storžev borovca v kombinaciji z nežnim mlekom iz vode vinske trte, ki koži povrne sijaj in vlažnost ter jo osveži in izenači ten.

ČISTILNO MLEKO   150 ml          32 €

Kožo globinsko očisti, saj prodre skozi pore. Zaradi svojih nežnih sestavin ni agresiven do kože. Primeren za dnevno uporabo in tudi za odstranjevanje ličil.

TONIK   150 ml         24 €

Bio tonik koži povrne tonus, zaceli poškodbe kože ter ustvari lifting efekt. Odličen kot podlaga za kremo.

KREMA ZA OBRAZ   50 ml         65 €

Nežna krema iz vode vinske trte hrani kožo od znotraj. Koži vrača sijaj in zadostno vlago za boljšo obnovo povrhnice.

KREMA ZA OKOLI OČI   30 ml         48 €

Koža okoli oči potrebuje posebno nego. Bio certificirana Trehs krema, ki ne draži, nima alergenov in spodbuja k celjenju kože ter rasti celic. Je pravi hranilni balzam za še lepši izgled in pogled.