AMsport in Vogel nagrade za vse tekmovalce BGM

 amsport.si

amsport.si

 vogel.si

vogel.si

Letošnja serija BGM turnirjev za vse tekmovalce prinaša obilico nagrad. Med njimi sta tudi pokrovitelja AMsport in Vogel ski center Bohinj, ki sta že poskrbela, da so vsi nastopajoči dobro opremljeni.

Podjetja podarjata nagrade v skupni vrednosti 850€ za kar se jima v imenu vseh igralcev squasha iskreno zahvaljujemo!

AMsport

AMSPORT® je vrhunska znamka športne prehrane iz Nemčije, ki se pohvali z izdelavo produktov z najkvalitetnejših surovin brez primesi. Vsi izdelki so brez doping substanc in so redno kontrolirani v MOK. Pohvalijo se s širokim naborom produktov za vse vrste športov. Ustanovitel podjetja je Mark Waenecke, dobitnik olimpijske medalje,  3-kratni svetovi prvak v plavanju, zdravnik in prehranski svetovalec, ki želi s svojimi produkti dati športnikom kar največ.

Slovenski zastopniki AMSPORT® znamke vsem nastopajočim na turnirjih BGM podarjajo personalizirane litrske bidone, za boljšo hidracijo med treningi in tekmami.

vogel ski center

Smučarski center VOGEL vas pozimi razvaja s smučanjem na naravnem snegu, preprosto spektakularnimi razgledi in izvrstno urejenimi progami. Kljub veličastnemu okolju pa smučišče sploh ni zahtevno. Pravzaprav boste na Voglu zlahka našli progo, ki je prilagojena vašemu nivoju znanja.Če ob besedi Vogel pomislite le na sneg, bi z veseljem dokažejo, da je Vogel  zanimiv preko celega leta. Od spomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja vrsto priložnosti za aktivnosti, rekreacijo in doživetja v visokogorskem svetu. Vse od pohodništva, jadralnega padalstva pa vse do dogodivšin v kolesarskem parku in tudi porok.

Ski center VOGEL je v začetku aprila povabil vse člane na perfektno smučanje, hkrati je poskrbel, da ste vsi igralci turnirjev BGM lepo oblečeni. Personalizirane majice v barvi kluba in barvi po vašem izboru.