Dejanja povedo več kot 1000 besed :: zaključni BGM

Tokrat so veselje, smeh in dodaten šport zaznamovali zaključek letošnje squash sezone. Nekaj več kot 50 članov kluba, se nas je poveselilo na sončno soboto in zaokrožilo še drugo koronsko leto.

Bled, 4. 6. 2022 – Peta sezona BGM turnirjev žal ni uspela kot prejšnje, saj je korona preprečila organizacijo le teh med sezono. A mi se ne damo, zato je bil zaključek leta toliko bolj zabaven in družaben. Kar dobrih 50 članov se nas je zbralo, da smo se skupaj imeli fino.

Na čudovit sončen dan, sta vzporedno potekala kar 2 turnirja. Eden v parih, kjer sta se igrala squash in prstomet, ter drugi posamično, samo prstomet.

1️⃣ – v kombinaciji je igralo kar 12 parov, ki so se najprej pomerili v dveh skupinah vsak z vsakim. Zanimiv razplet v prvi skupini sta naredila Urška+Jan, ki sta vse tekme squasha izgubila, a bila v prstometu tako suverena, da sta v skupnem seštevku edina dosegla 5 zmag. Najboljša v squashu sta bila Vevi+Tim, ki pa jima je ravno nasprotno, zmanjkalo preveč točk v prstometu. Po nekaj letih se je, z velikim nasmehom na obrazu, v igrišče podala tudi Pia, ki je tvorila par z Gocom, v skupini sta zasedla odlično tretje mesto. Pia je žal zaradi družinskih obveznosti nadaljevanje izpustila, zato pa sta bila lucky-looserja Domi+Juš.

Najboljši trije iz vsake skupine so se uvrstili naprej in zopet igrali vsak z vsakim. Najbolj suverena v prstometu in ravno prav uspešna v squashu sta bila Frenk+Čička, ki sta osvojila 1.mesto s 4.5 zmagami. Na drugo mesto sta se uvrstila LL Domi+Juš. Malo manj sreče/znanja sta imela v nadaljevanju Urška+Jan, a sta vseeno zasedla 3.mesto.

 1. Frenk+ Čiči
 2. Domi+Juš
 3. Jan+Urška
 4. Primož+Šnops
 5. Grega+Đuka
 6. Pihi+Bučka
 7. Goc+Pia, Saša +Blaž, Ida+Tomas, Kaja+Nanja, Julija+Samo, Vevi+Tim

2️⃣ – Kar 14 igralcev se je podalo na solo turnir v prstometu. Tudi tukaj smo začeli v dveh skupinah po sistemu vsak z vsakim. Zabavno metanje pisanih balincev je bilo prav zanimivo opazovati, saj je igranje na travi, še dodatno popestrilo dogajanje.

Najbolša dva iz vsake skupine sta se uvrstila v finale, kjer so se vsi štirje potem pomerili med seboj. Najbolje je pisane ploščke metal Jani, takoj za njim je bil Sašo. Na tretje mesto se je uvrstil Dani. 4.je bila Nataša, da je dokazala, da so tudi dame konkurenčne.

 1. Jani
 2. Sašo
 3. Dani
 4. Nataša
 5. Nika, Zvone, Silva, Boštjan, Lean, Sabina, Goc, Sašo Š, Bogdan,

hvala za odlično sezono

Tudi sezona 2021/2022 ni bila ravno navdihujoča kar se tiče možnosti za treninge in tekmovanja. Korona je pobrala svoj davek, a vseeno smo uspeli narediti čudovit zaključni turnir. Poleg zabavnega squasha in prstometa polnega smeha, smo se tudi skupaj zopet prijetno povezali.

Naši zvesti pokrovitelji so nam kljub krizi še vedno ostali ob strani, zato gre najprej zahvala njim, da lahko tako veselo igramo squash in da so glavni akterji za to tudi nagrajeni.

Hvala DANI

Hvala ti, ker si zopet priskrbel ročne ure v skupni vrednosti 2000€

Hvala SUZANA

Hvala za pisan nabor nagrad blejskih gostincev in ponudnikov storitev, sonček si

Hvala VEVI

Hvala ti za donacijo tako za reprezentanco kot za klub in vse praktične nagrade.

Hvala ASP.si

Miha hvala za podporo preko cele sezone in sponzorstvo opreme reprezentance in kluba.

Hvala Loparji.si

Andreja in Aleš hvala za vse squashevske nagrade.

Hvala Gregor

Hvala za vse primorske dobrote in pomoč reprezentanci.

Hvala igralci

Seveda brez vas igralcev klub sploh ne bi obstajal, zato posebna zahvala vam, da nam zaupate in da smo skupaj lahko tako povezani. Ena velika družina smo postali skozi vsa ta leta, ko si stojimo ob strani na vseh področjih. Hvala vam za to!