Ekipno DP 2017 :: 7. mesto za ASP Lesce

Naša ekipa ASP Lesce je osvojila 7. mesto.

Škofja Loka, 17. in 18. marec 2017 – Barve našega kluba so zastopali: Rok Repovž, Aleš Štendler, Blaž Kunšič in si priigrali 7. mesto. Zmagovalci so domačini, ki so obranili mesto prvaka. Drugo mesto je pripadlo prvi ekipi Konexa, tudi bron je ostal na domačem igrišču.

V petek so se naši fantje pomerili z ekipo Squashland 2 in jih premagali. Roky je igral proti Tomažu Pečjaku in bil boljši. S konstantno igro je zmagal tudi Štekl proti Boštjanu Slemenšu. Po odigranih tekmah je zmaga že pripadla našim fantom in Saša Kukič se je odločil da preda tretjo tekmo proti Blažu. Z rezultatom 3-0 so se torej fantje prebili v četrtfinale, kjer jih čakajo aktualni prvaki pod imenom Šk. Loka 1.

V četrtfinale sta se uvrstili tudi ekipi Squashland 1 in Konex 2. Slednja je prišla mimo brez boja, saj je 3. ekipa Squahlanda odpovedala.

V četrtfinalu so bili favoriti boljši od naše ekipe. Nato se ni izšlo z ekipo Konex 2. V zadnji tekmi proti ekipi Igraj iz Sevnice so se fantje potrudili in jih premagali. Z zmago so zaključili prvenstvo in se uvrstili na 7. mesto.

Finale so odigrali domačini in Konex 1. Z rezultatom 2-1 so Ločani izkoristili prednost domačega terena in ubranili lanskoletni naslov.

Čestitke vsem!

uvrstitve na EDP 2017

  1. Škofja Loka 1
  2. Konex 1
  3. Škofja Loka 2
  4. Škofja Loka 3
  5. Squashland 1
  6. Konex 2
  7. ASP Lesce
  8. IgRaj Sevnica
  9. Squashland 2
  10. Škofja Loka 4

Ekipe sestavljajo naslednji tekmovalci: