Veteransko DP 2017 :: BRON Šteklu in dve 4. mesti

Na veteranskem državnem prvenstvu v squashu je Aleš Štendler Štekl osvojil bronasto medaljo! Le ta je podprta še z dvemi 4. mesti in enim 5.

Sobota, 25. marec 2017 – V Besnici v RC Vogu se je odvijalo veteransko DP.  V kat. od 35 – 45 let je 3. mesto odvojil Štekl, takoj za njim sta bila še oba Miha, Primožič na 4. mestu in Peteh na 5. V kat. od 45 do 50 let je Goran Đukič Đuka osvojil 4. mesto. Zmagovalci letošnjega prvenstva pa so: Janez Makovec Maki, Damjan Adlešič Adler in Zoran Repija .

KATEGogrija 35 do 45 let

Kategoriji od 35 do 40 in od 40 do 45 let sta bili združeni v eno, v kateri smo imeli 2 predstavnika. Oba sta najprej odigrala v skupini A, kjer sta zasedla 1. in 2. mesto, tretji igralec je bil še en naš član Miha Peteh, ki na državnih prvenstvih zastopa barve Kranjskega kluba. V polfinalu se je Štekl pomeril z Andrejem Sosičem in Miha z Janezom Makovcem. Oba sta izgubila ta boj in se nato pomerila za bronasto medaljo. Tudi drugo tekmo je dobil Štekl in tako osvojil bron na prvenstvu. Miha Primožič je bil 4 in Miha Peteh 5. Čestitke!

 1. Janez Makovec
 2. Andrej Sosič
 3. Aleš Štendler
 4. Miha Primožič
 5. – 6. Miha Peteh
 6. – 5. Grega Ivanuš
 7. Gregor Kozinc

kategorija 45 – 50 let

V naslednji kategoriji je nastopilo 5 tekmovalcev, ki so se pomerili kar vsak z vsakim. Đuka je zmagal eno tekmo v ostalih treh pa vsem nasprotnikom vzel po en niz. Tako je osvojil 4. mesto. Čestitke!

 1. Damjan Adlešič
 2. Primož Osrečki
 3. Boštjan Slemenšek
 4. Goran Đukič Đuka
 5. Tomaž Pečjak