Hiter in drzen

Hiter in drzen je lahko ne tisti, ki je pripravljen na vse. Eden takih je tudi Infiniti Q60 S, ki ga tokrat po vijugastih cestah Toskane vozi Rožle Langus. Nissanov lepotec pritegne mnoge poglede moških, ki jim diši bencin in žensk, ki obračajo glave za šarmantnimi vozniki.

Poglejte si odličen video v katerem je tudi Rožle s hitrim avtomobilom deležen drznih pogledov motoristke.

Novi Infiniti Q60 S cabrio s svojo elegantno in drzno obliko vzame dih, še najbolj takrat, ko drvi s polno hitrostjo. Po toskanskih cestah vse do Gardskega jezera se je ob snemanju reklamnega oglasa z njim vozil naš Rožle.

Poglejte si video in ocenite kdo je lepši – Rožle ali Infiniti 🙂

alt

Rožle je na snemanuju zelo užival, kar se vidi tudi na posnetkih, saj se rad vozi s hitirmi avtomobili in mu vonj po bencinu ni tuj.

Na slovenskih cestah boste to prestižno Nissanovo znamko avtomobila redko opazili. A vseeno se lahko obrnete na našega pokrovitelja ASP, ki vam bo z veseljem podal več informacij o njem in tudi o drugih Nissanovih lepotcih.

Za vse, ki ste gledali film Hitri in drzni bo zagotovo zanimiv Nissan GTR, ki je na ogled in nakup tudi v ASP-jevih salonih v Lescah ali na Jesenicah.

Še nekaj fotografij s snemanja:

alt

alt

alt

alt