Iz pohoda na piknik za lažji začetek v novo sezono

Poletne priprave vedno prinesejo tudi kaj sladkega. Naši mladinci so vsak dan aktivni in squash treningi so v polnem teku. Privoščili pa so si še dva pohoda v naravo.

10. avgusta so se odpravili na kar zahtevno pot na Stol. Štartali so iz Valvasorja in nadaljevali pot po melišču do vrha na 2236 m nad morjem. Razgled na Bled je seveda čudovit in utrujenost kar mine, ko se oči spočijejo nad čudovito Slovenijo. Pot nazaj dol jih je vodila drugje, sicer po lažji strani a zato malo daljši. Na ta pohod se je odopravila tudi Nanja, ki je že popolnoma okrevala po poškodbi. In še nekaj foto utrinkov:

Sledil je teden, ko so se treningi bolj usmerili v squash in manj v fitnes. Vsi so z veseljem poprijeli za loparje in se že veselijo novih uspehov v novi sezoni.

Zato so se v soboto 17. 8. 2019 še z večjim veseljem odpravili na zadnji pohod. Kar 18-članska ekipa se je odpravila na prijeten 2urni sprehod na Orožnovo kočo. No, nekateri so ubrali daljšo pot in pogledali še na drugo stran hriba, ter v kočo prispeli po 3.urah. Nato pa se je pr’Petru že peklo na žaru in ekipa si je privoščila prijeten piknik na Ravnah. Naj več povedo fotografije.

Naše squashiste čaka le še en teden treningov, nato pa jih pot odnese v Italijo na Akademijo squasha v Riccione in sezona bo pred vrati.