Poletne priprave v polnem teku

Poletne priprave so se pričele z nasmehom na obrazih naših klubovcev. Po dopustniških razvajanjih je zopet čas za trening in že veselo stremimo novi sezoni naproti.

S polno paro smo pričeli poletne kondicijske treninge. Od ponedeljka do petka potekajo treningi za vzdržljivost, agilnost, moč, hitrost… Za vikend pa se odpravimo na krajši pohod, da se nadihamo visokogorskega zraka in naberemo moči za naslednji teden.

Na prvi pohod, v sob 27. jul., se je bolj okrnjena, a vseeno vesela družba, odpravila čez Prevalo na Roblek. Nekateri so še vedno dopustovali, drugi pa že veselo poskakovali po bližnjih vrhovih. Lepa sončna sobota je privabila nasmeh na obraz naših squashistov, ki so se v dolini zasluženo ohladili še v bližnjem potoku. In za povrh pridelali tudi nekaj žuljev:) Nekaj foto utrinkov:

Sledil je drugi teden kondicije z dodatkom goastinga v squash igrišču. Iz morja se je vrnila Julija in se pridružila ekipi, Nanja pa žal malo nerodno stopila in zvila gleženj, a rehabilitacija je zelo uspešna, zato že trenira v fitnesu.

V nedeljo 4. avg. se je velika ekipa odpravila na Golico. Tokrat je bila pot bolj zahtevna. V zelo strmem eno urnem vzponu do koče na Golici, so se otroci izkazali tudi v plezanju in hoji po klinih. Korajža velja. Iz samega vrha na 1836m n.m. se pogled razprostira na severno steno Triglava in vso dolino Drave na avstrijski strani, v katerem je naša 17-članska ekipa zelo uživala. Še nekaj foto gradiva:

V tretjem tednu se je v trening že vključila tudi igra z loparjem, še vedno pa je poudarek na kondiciji. Ponedeljkov trening so takole opravili Zoja, Nika, Tim in Nika.