Doma dviguje uteži, na turnirjih pokale

9 letna Kristina že skozi vso sezono pridno nabira kondicijo in se fizično pripravlja na njen najljubši šport v našem fitnesu. S trdim delom in vztrajnostjo je zopet dokazala, da sodi med najboljše igralke sveta v svoji starostni kategoriji.

 

Konec junija se je blizu Pule odvil že 15. Smrikva Bowl turnir, kjer je naša zagrižena fitneserka in tenisačica Kristina Novak osvojila odlično 3. mesto. V polfinalu je izgubila proti zmagovalki turnirja Jovani Vuković, kateri je edina vzela 4 geme, nato pa zmagala še v igri za 3. mesto. Na tradicionalnem poletnem tekmovanju se je pomerilo nekaj več kot 100 deklic in dečkov iz 30 držav in 4 celin, vsi v kategoriji do 10 let. Mlada Radovljičanka je pokazala, da se s talentom in dobrimi treningi tenisa v TK Kranj ter konstantnim izpopolnjevanjem kondicije in moči v našem fitnesu, lahko doseže veliko. Njeni odlični rezultati pa to seveda samo potrjujejo.

 

Med turnirjem se je navihana Kristina sproščala kar v senci na drevesu. Z Jovano sta izven igrišč dobri prijateljici, zato jo je Beograjčanka z družino obiskala prejšnji teden na Bledu, kjer so se skupaj z bratom Vukom zabavali v našem bazenu ter se preizkusili tudi v igranju squasha.