Po končno zmago v Slavonski Brod?

Prihodnji konec tedna se bo v Slavonskem Brodu odvil zadnji od 6. turnirjev Mladinske mednarodne lige. Tudi mladinci Squash kluba Bled se bodo udeležili zadnjega kroga, na katerm se bodo potegovali za zmago.

Trenutno stanje po 5. odigranih turnirjih je v našem taboru zelo uspešno. Na lestvici U17 je vodilna naša Saša Rakovec, v U19 drži drugo mesto. V tej skupini se bo za bronasto medaljo borila tudi Pia Erjavec. Bo dekletoma uspelo osvojiti medalje? Preverite na LESTVICI MML.

Med fanti imamo brata Jan, ki sta v skupini U13 trenutno na 8. in 11. mestu. Fanta se letos sicer nista udeležila vseh turnirjev, a sta proti nekaj let starejšim fantom odigrala odlično. V prihodnji sezoni s svojim znanjem in napredkom ciljata višje.

Pri dekletih je nekaj smole doletelo Sanjo Milijaš in Sabino Možina. Poškodba je eni zapredla že pred mladinskim DP in s tem tudi pred 5. kolom Lige. Drugi pa ravno pred kratkim, ko je popustil gleženj, zato sta zdrsnili za nekaj mest po lestvici navzdol. V skupini U17 sta na 4. in 5. mestu, v U19 pa na 6. in 9. V starejši je še ena naša mladinka Špela Grilc, ki se drži ravno med Sanjo in Sabino s 191 točkami na 7. mestu.

Kar nekaj sprememb pa bo čisto na koncu prineslo tudi točkovanje, saj se tistim, ki se niso udeležili vseh turnirjev odšteje določen odstotek točk, npr.: če odigraš 5 od 6. turnirjev se ti odšteje 10% točk, če 4 od 6. potem 20%, itd.

Torej kdo bo na vrhu? To bomo izvedeli že zelo kmalu saj bodo v soboto, 15. maja 2010, v Squash klubu Brod razglasili zmagovalce.