Uspešno zaključili sezono s polno mero smeha


Obilica smeha in zabave je spremljala sobotni dan, ko sta slavila Rožle in Tiam. Tudi vsi ostali so postali pravi zmagovalci in predvsem smo veseli, da ste del našega kluba in nam ga pomagate delati odličnega!


Na Bledu smo v soboto, 5. junija 2010, zaključili uspešno sezono 2009/2010 z zaključnim turnirjem. Na turnirju poleg uspešnih mladincev, ki so letos dosegli kar 4 naslove državnih prvakov, ni manjkalo niti odličnih članov, ki so se zabavali tako v squashu kot v “pink-ponku”. Najboljša v konkurenci sta bila Tiam Škodlar, ki je obranil že lanskoletni klubski naslov ravno tako tudi Rožle Langus.

Dopoldan so pričeli mladinci skupaj z dekleti v igri squasha. Prvi in drugi iz vsake skupine sta se uvrstila v polfinale. Iz prve sta bila to Tiam in Saša Rakovec, iz druge pa Saša Praprotnik in Miha Jan. V finale sta se tako prebila Tiam in Saša P., kjer je slavil mlajši z rezultatom 3-0. Tudi v boju za tretje mesto je bil uspešnejši mlajši Miha proti Saši R. Odlično sta se borila Nejc Jan in Jaka Rakovec, ki sta skozi sezono pokazala res velik napredek. Jaka je še posebej nadgradil svoje znanje v zadnjem mesecu. Naša članica Darinka Jerala, ki se squashu posveča le zadnjih nekaj mesecev je ravno tako dokazala, da se squash lahko začne igrati tudi v najboljših letih in te ta lahko popolnoma zasvoji. Nekaj utrujenosti se je čutilo pri naši maturantki Pii Erjavec, ki se trenutno posveča maturi, tako kot večina četrtošolcev.

V veselem in razigranem vzdušju so mladinci zaključili njihov del turnirja okrog 15.00 ure, ko smo v dvorani nagradili naše najboljše z darili Dunlopa, SKB banke in Korone Hit casinos. Iskrene čestitke vsem za odlične squash predstave skozi vse leto.

Za polno mero smega so poskrbeli člani, ki so se pomerili v štirih skupinah in po igri v namiznem tenisu in squashu nadaljevali v četrtfinale ali razigravanje. “Pink-ponk” so fantje odigrali na terasi, kjer pa ni manjkalo razgaljenih teles in nastavljanja sonču. Izkazalo se je, da so se morali vsi pošteno boriti v obeh športih, saj premoč v enem še ni zagotovila napredovanja. Eden izmed takih primerov je bil tudi v boju za 5. – 8. mesto, kjer je kljub običajni premoči Roka Repovža v squashu, bil Jaka Bajt tisti, ki si je priigral 5. mesto. Sedmo in osmo mesto sta si delila Frenk Langus in Samo Urh. V polfinalu sta se borila Rožle in Gašper Špec, ki je kasneje v igri za 3. mesto bil močnejši od Gorana Djukiča. Slednji je v drugem polfialu izgubil proti Alešu Štendlerju. Rožle in Aleš sta nam tako pričarala zabavni finale. Aleš je po namiznem tenisu vodil 21-13, a je Rožle v squashu z rezultatom 21-6 ustvaril večjo razliko in postal zmagovalec krstnega “duatlona”.

V razigravanju so se zabavali Damjan Možina, Blaž Kunšič in Gregor Poljanec, ki so odigrali kar vsak z vsakim, saj jim je Denis Arh pobgnil se zabavat s svojimi princeskami. Po obeh igrah so se razvrstili takole: 9. Blaž, 10. Gregor, 11. Damjan.

 

Resnično vsi si zaslužite vse pohvale za odličnost na turnirju kot tudi skozi vso sezono, ki so vam jo pomagali izpopolnjevati še drugi igralci, katerim gredo ravno tako čestitke. Hvala vsem, da delate naš klub še bolj zanimiv, pester, dober, uspešen in poln prvakov.

 

Za vse fotografske utrinke pa vam je na voljo spodnja povezava:)

Zaključni klubski turnir sezone 2009/2010

 

Rezultati pa na naslednji strani 🙂