Moško ekipno DP 2015 – podprvaki ASP Lesce

Imamo podprvake tudi v moški konkurenci, ekipo ASP Lesce. Zmagovalci tudi tokrat ekipa Konexa, tretji pa ekipa Squashland 4.

alt

Besnica, 4. april 2015 – V RC Vogu je letos potekalo moško ekipno DP v squashu. Na prvenstuv se je med seboj pomerilo 7 ekip. Barve našega kluba sta zastopali 2 ekipi: ASP Lesce in ASP Jesenice. Prva ekipa je v zasedbi Rok Repovž Roky, Aleš Štendler Štekl, Rožle Langus in Matjaž Erat zasedla 2. mesto. Ekipo ASP Jesenice so zastopali Blaž Kunšič, Jaka Bajt, Miha Primožič in Goran Djukič Đuka, ki so zasedli 6. mesto.

alt
Podelitev medalj najboljšim na moškem eDP 2015

ASP LESCE:

Prvo tekmo proti Škofja Loki so fantje zmagali 2:1. V polfinalu so bili boljši od Squashladna 5. V finalu pa je najprej Roky izgubil proti Martinu Mošniku, nato je rezultat izenačil z zmago Rožle proti Klemenu Kristanu, in kot se za finale spodobi, je zadna napeta tekma odločila zmagovalca. Maratonski dvoboj sta odigrala Matjaž in Iztok Sosič.

ASP JESENICE:

V prvi tekmi žal fantje niso bili močnejši od ekipe Squashled 5. V razigravanju so premagali IgRaj Sevnico in nato za 5. mesto žal izgubili proti Ločanom.

L: ekipa ASP Lesce: Matjaž Erat, Aleš Štendler Štekl, Rok Repovž Roky in Rožle Langus

D: ekipa ASP Jesenice: Miha Primožič, Blaž Kunšič, Goran Djukić Đuka in nevidni Jaka Bajt

Fantje čestitamo!