CJO 2015

V Zagrebu so naši mladinci postregli z dobrimi predstavami. Osvojili so naslednja mesta:

Taša 4. GU13

Leon 8. BU13

Tina 6. in Eva 9. GU17

Jaka 12. BU17

Vsem čestitamo!

Zagreb, 10. do 12. april 2015 – V SquashTower centru so organizirali Hrvaški junior open, kjer so se borili mladinci iz Slovenije, Avstrije, Madžarske, Polske, Slovaške, Anglije, Škotske in seveda domačini. Na CJO so nastopili tudi naši člani, Taša Mihelčič v GU13, Leon Leho v BU13, Eva Trseglav in Tina Ferjan v GU17 ter Jaka Rakovec Buča v BU17.

PETEK:

Enkratno vzdušje na turnirju in še boljše v ekipi Squash kluba Lesce Bled. Naša dekleta in fantje se maksimalno zabavajo in takoj, ko je igrišče prosto, že igrajo “angleža”, ko pa so na vrsti tekme, drug za drugega močno navijajo. Nekaj tekem so izgubili, nekaj zmagali in vsak zase so že spoznali, da jim manjka turnirskih izkušenj, da bi lahko še bolj sproščeno igrali. Sami se zavedajo, da bi marsikje zmogli več. A vseeno, dan ki je za njimi, je bil uspešen, naučili so se že veliko novega in spoznali marsikatere skrivnosti squasha. Tudi trener Franc Langus, ki jih bodri in usmerja je s prvim dnem zelo zadovoljen.


KLIK…video petkovih dogodivščin…KLIK

SOBOTA:

Nadaljevanje turnirja v soboto se prične ob 10. uri. Dekleta in fanta se borijo za končno določitev mest. Jutranji razgled s hotela jim da novo motivacijo in zagon za odlične predstave. Danes so že bolj sproščeno in odločno igrali na turnirju. Zadovoljni so s svojimi predstavami. Od Zagreba so se poslovili, Taša s 4. mestom, Leon z 8., Tina s 6., Eva z 9. in Buča z 12. mestom.