Odlične predstave mladincev v Voglu

Na prvem letošnjem samostojnem mladinskem turnirju je Tiam Škodlar osvojil srebrno medaljo. Tudi Nejc in Jaka sta se odlično odrezala s starejšo konkurenco. Sp. Besnica, 15. januar 2012 – v RC Vogu so se pomerili mladinci v treh starostnih kategorijah: U19, U17 in U15. V slednji kategoriji so bili združeni vsi fantje mlajši od 15 let, saj jih je bilo za mlajše kategorije premalo. V tej skupini so nastopili tudi vsi naši 3 člani, Tiam Škodlar, Nejc Jan in Jaka Rakovec.

Najmlajši mladinci so se najprej pomerili v 2 skupinah in nato po 2 iz skupine napredovali v četrtfinale, to je uspelo Tiamu, ki je bil 1. v sk. A. od koder se je brez problemov prebil do finala, kjer se je pomeril z Andražem Demšarjem. Tiam se je odlično boril, a žal tokrat ni bil dovolj močan, da bi premagal fanta, ki dobro napreduje z vsakodnevnimi treningi.

Tudi Nejc je pokazal odlično igro, najprej v boju proti Jagodicu in nato še proti Škodlarju, ki ju sicer ni premagal, zato pa je bil še bolj suveren ob boju z Oblakom. Z zadnji zmago si je tako priigral 5. mesto. Jaka je tokrat pokazal pravo požrtvovalnost in v igrišču nekajkrat prav akrobatsko ujel žogo. Njegova borbenost mu je prinesla zadovoljstvo ob koncu, ko je dejal “Zadovoljen sem s 7. mestom, saj sem se trudil igrati s starejšimi fanti, ki so izkušenejši kot jaz.”

Čestitke mladinci!