Odriv za državno prvenstvo

Ta vikend so se naši najmlajši mladinci pomerili na internem turnirju in nabirali igralne izkušnje. Tokratni moto turnirja je bil “Čim bolje odigrati in dobro sodelovati”. Vsi nastopajoči so pokazali odličen napredek od Miklavževega turnirja, za kar jim čestitamo!

Bled, sobota 22. april 2014 – Na popoldanskem mladinskem internem turnirju se je pomerili 6 naših nadobudnežev, ki so navdušili s predstavami in skupaj odigrali kar 15 tekem. Zadnji dve sta bili najbolj napeti in edini, ki sta se odigrali v treh nizih.

altREZULTATI

V sistemu vsak z vsakim so se mladi squashisti kar razigrali. Videli smo odlične dvoboje, kjer je našim članom uspelo prikazati že kar nekaj dalših izmenjav in presenetljivih udarcev. Mark Černilec, ki se je pomeril s starejšo konkurenco, je pokazal res odličen napredek od zadnjega turnirja. Boril se je zelo napadalno in njegov tek po igrišču je presenetil marsikoga. Pokazal je kako se z velikim veseljem in nasmehom podaja v ta zahteven šport. Dobri prijateljici in soborki sta tudi na turnirju pokazali tako borbenost kot na treningih. Njun dvoboj je bil zopet zelo izenačen in do zadnjega neodločen, tokrat je bila od Karline Piber boljša Nika Urh. Prvič se je turnirja v squashu udeležila tudi 14-letna Tina Ferjan, ki že kaže pravo squashevsko žilico, manjka ji še nekaj treninga in kmalu se bo lahko pomerila s svojo mami, ki jo je navdušila nad tem športom. Zadnja tekma je postregla s 3 zanimivimi nizi, ki sta jih odigrala Eva Trseglav in Matija Kozamernik. Oba sta pokazala pravo požrtvovalnost in napovedala odličen rezultat na DP.

Mladince 17. in 18. maja čaka glavni obračun sezone, mladinsko državno prvenstvo. In do takrat še nekaj manjših turnirjev, da se dobro pripravijo za nasprotnike.

Čestitke vsem!

alt


HVALA tudi našemu pokrovitelju Grajski Gostilnici za slasten zalogaj, ki je potešil še tako lačna usta 🙂

Fotogalerija:


Mladinski klubski turnir