Pia osvojila še eno medaljo


Pia je na turnirju v Šk. Loki osvojila srebrno medaljo, ki še enkrat več dokazuje njeno nepremakljivost s 1. mesta na lestvici slovenskega squasha.

Tudi fantje odlični.


Škofja Loka, 10. 11. 2012 – Na sobotnem turnirju se merijo squashisti in squashistke vseh starosti, saj so poleg članov in članic na turnirju nastopili tudi mladinci. Med dekleti je bila najuspešnejša Nada Bambič, takoj za njo pa je na 2. stopničko stopila naša Pia Erjavec, ki je bila v polfinalu boljša od 3. uvrščene Sare Rojnik.

Pri fantih, katerim so se pridružili mladinci, so tokrat odligrali “duble knockout” sistem in turnir še poteka. Fantje, ki zastopajo barve Bleda pa so: Blaž Kunšič, Ludvik Košelčnik Košo, Miha Primožič in Rok Repovž Roky. Trenutno stanje pa razberete iz spodnje slike. Na najbljši poti je Roky, ki po spodnji strani hiti proti finalu.

Piina pot do medalje je bila naslednja: kot nosilka je čakala zmagovalko iz prejšnjega kola mladinko Nino Kustec, s katero ni imela težav. Nato je igrala še z eno domačinko, Tino Prevodnik, ki jo je ravno tako premagala in se uvrstila v polfinale, kjer je bila uspešnejša od nasprotnice Sare. V finalu jo je počakala Nada, ki je bila močnejša od nje. A Pia je pokazala svojo odlično formo in bila zadovoljna s tekmami.

Končni vrstni red moški :

1. Vučković Goran
2. Adlešič Damijan
3. Arhar Aleš
4. Makovec Jani
5-6. Miličevič Goran
5-6.  Jakše Jurij
7-8. Repovž Rok
7-8. Demšar Andraž
9-12. Primožič Miha
9-12. Kunšič Blaž
9-12. Peternelj Aljaž
9-12. Zornada Rok
13-16. Trnovec Jure
13-16. Mrak Matej
13-16. Koplan Marko
13-16. Novak Gvido
17-18. Košeljnik Ludvik
17-18. Hafner Mark

Končni vrstni red ženske :

1. Bambič Nada
2. Erjavec Pia
3. Rojnik Sara
4. Prevodnik Tina
5. Kovač Andreja
6. Kustec Nina
7. Hafner Sara
8. Zdovc Maša