Polmaraton na squash igrišču

 


Polmaraton v squash igrišču pretečen v 2 urah in 28 minutah, kar je boljše od pričakovanega, zato ČESTITKE Steveu za ta uspeh.

Hkrati je bil dosežen tudi zastavljen cilj, zbrati denar za novo squash igrišče. Denar se sicer še vedno zbira in pri tem še vedno lahko sodelujete tudi vi.


Takole se nam je po zanimivi pustolovščini oglasil Steve, ki je vesel, da mu je njegova “neumnost uspela”:

The 1/2 marathon went well! It took 2h 28 mins, which is 15 lengths a minute non-stop! So far in total we have raised ~£4000 combined with some other activities for the charities.

I’m still in one piece at least physically. “Steve Townsend se je odločil, da bo 29. januarja 2011 pretekel polmaraton v squash igrišču. Pospremite ga z ogledom ali denarno pomočjo tudi vi.

Squash trener in nekoč odličen igralec squasha, ki je z znanjem pomagal tudi pri napredku naših mladincev na sq kampu, se je odločil za malček nenavaden podvig, ki pa seveda upa, da mu bo uspel, saj to počne z namenom dobrodelnosti.

 

Njegove besede in nagovar k sodelovanju:

“V trenutku slabosti sem se odločil, da pretečem polmaraton v squash igrišču!

To je 21,1 km, oz. 2164 dolžin + 2163 obratov. Z 2164 pospeški iz mirovanaja, kjer v že nekaj metrih preideš na zmanševanje hitrosti, bo edina stvar, ki me lahko zaustavi, le stena:) Naredil sem nekaj krajši poizkusov in pridno treniral, zato pričakujem, da bom squash – polmaraton pretekel v 2h in 30min, če se mi seveda prej ne zvrti.

Prosim vas, da podprete mojo’prijetno neumnost’.

Donacije se bodo razdelile med The Society in sklad za pomoč pri izgradnji novega squash igrišča v SC Kenilworth. Darujete lahko na JustGiving strani, posebno ustvarjeni za ta dogodek.

Hvala za vašo podporo,

Steve.”