Tiamu srebro na MML v MB4. krog mladinske lige je zaznamoval Tiam z osvojeno srebrno medaljo in pozne nočne igre, kjer si je Saša priigrala 4. mesto. Odlično sta se odrezala tudi Sabina in Jaka, ki sta zadovoljna s svojimi squash predstavami.


 

 

 

 

V soboto, 12. februarja 2011, so se mladinci Slovenije, Hrvaške in Srbije pomerili na 4. krogu lige v ŠP Krsnik. Na prvem turnirju v Sloveniji se je med seboj pomerilo skupaj kar 44 tekmovalcev, od katerih jih je več kot polovica nastopala v dveh starostnih skupinah, tako so na deževen dan skupaj odigrali skoraj 135 tekem.

Fantje in dekleta so se borila na dveh igriščih, kjer je na enem izmed njih turnir ob 9.uri zjutraj pričel naš najmlajši varovanec Jaka Rakovec, kjer je prvo tekmo izgubil proti Žaku Bitencu. V razigravanju si je z borbeno igro in nekaj odličnimi povalkami in suni priigral 12. mesto v skupini U-13. V isti starostni skupini se je s fanti boril tudi Tiam Škodlar, ki je v prvem krogu premagal Žiga Lorgerja in v drugem 2. nosilca Aleksandra Šofranca iz Srbije. S tem si je zagotovil mesto v polfinalu, kjer je ravno tako pometel s konkurentom Hrvatom Viktorjem Milosavljevičem. V drugem polfinalu sta se ravno tako borila Hrvat in Slovenec in tudi tu je bil zmagovalec naše gore list, Škofjaločan Andraž Demšar. Slovenski finale sta z odlično predstavo prikazala Tiam in Andraž, kjer je bil s kondicijsko pripravo tokrat boljši slednji. Naš varovanec je po turnirju dejal, da je zelo zadovoljen s svojo igro, saj je po mescu bolezni končno zopet dobil nazaj zadosti energije, da se je pomeril s fanti.

rezultati B U-13

V poznih večernih urah so le prišle na vrsto tudi dekleta, saj so se fantje borili zelo izenačeno in so si za boje vzeli kar nekaj minut. V skupini do 19 let je bilo 6 deklet, ki so odigrale po sistemu vsaka z vsako. Blejka Saša Rakovec je bila tokrat mala osmoljenka, saj ji je v skupnem seštevku točk za las ušlo 3. mesto. Po premoči nad Anjo Trifunovič je bila Saša zelo vesela svoje zmage, ravno tako je bila zadovoljna z igro proti močnejši Paulini Radoš. Utrujenost in pozna večerna ura sta botrovali, da je izgubila proti Ani Benko. Vseeno je bila vesela tudi 4. mesta.

rezultati G U-19

Tukaj je svoj prvi nastop v letošnji sezoni krstila tudi Sabina Možina, ki pravi, da je odigrala odlično in dosti boljše kot se spominja prejšnjih tekem, kljub temu, da je bila zaradi poškodbe gležnja pol leta odsotna, je Ani vzela niz. S Saro Rojnik sta se kar močno borili in izmenjali kar nekaj žog v točki, a je bila tu boljša Veržejčanka.

rezultati G U-17

Dekleta so svoj nastop zaključila ob 3. uri ponoči in utrujena odhitela v zavetje toplih postelj. Kljub zamudi so organizatorji turnir izpeljali in tudi igralci so se veselili svojih zmag.

Čestitke vsem!

Ostale rezultate turnirja najdete na organizatorjevi spletni strani sp-krsnik.si.

 

Po 4. krogu lige so dekleta in fantje razvrščeni na lestvici takole: Skupna lestvica

 

 

 

 

Fotografije in videoposnetki iz turnirja:

4. krog MML MB

 

Dobitniki medalj:

 

Prvo mesto

Drugo mesto

Tretje mesto

GU 15

Pija

BRGLEZ

SLO

Aleksandra

PELEKSIĆ

SRB

Ana

BENKO

HR

GU 17

Pija

BRGLEZ

SLO

Ana

BENKO

HR

Aleksandra

PELEKSIĆ

SRB

GU 19

Paulina

RADOŠ

HR

Ana

KAMENSKI

HR

Anja

TRIFUNOVIĆ

SRB

BU 13

Andraž

DEMŠAR

SLO

Tiam

ŠKODLAR

SLO

Roko

VONČINA

HR

BU 15

Martin

KEGEL

HR

Andraž

DEMŠAR

SLO

Janko

VONČINA

HR

BU 17

Bruno

RELJIĆ

HR

Aljaž

PETERNELJ

SLO

Miha

SIMONIČ

SLO

BU 19

Nikola

BOGOJEVIĆ

SRB

Bruno

RELJIĆ

HR

Nikola

FILIPOVIĆ

SRB

SLOVENIJA: 3 zlate, 3 srebrne, 1 bronasta

HRVAŠKA: 3 zlate, 3 srebrne, 3 bronaste

SRBIJA: 1 zlata, 1 srebrna, 3 bronaste