Športna skrivnost

 itaksport.com

itaksport.com

Da pa ne bodo čisto vse nagrade razkrite, da ostane vseeno še kanček presenečenja, vam naslednja dva pokrovitelja le predstavimo. Salming by Itak Šport in IcePeak, vrhunska proizvajalca športne opreme.

Salming in Icepeak podarjata praktične nagrade v skupni vrednosti 500€. Obe podjetji imata v svojem sortimanu vrhunsko športno opremo tako za čas aktivnosti kot za prosti čas. In nekaj izmed njih boste prejeli tudi vi.

SALMING

Švedsko znamko Salming v Sloveniji zastopa podjetje Itak Šport, ki predvsem zastopa artikle za hokej, inline hokej, drsanje, rolanje, a se je ravno z znamko Salming razširil tudi na squash, tek in rokomet. Izdelke, ki jih zastopajo, skrbno izbirajo in produkte, katere tržijo, so vodilni v svojem segmentu. Pohvalijo se tudi z nazivom uradnega opremljevalca slovenske hokejske reprezentance. Poleg znamke Salming, ki je skozi squash vam že dobro znana, zastopajo tudi Bauer, Sherwood, Easton, Powerslide idr.

Namig: Z njihovimi nagradami boste izbirali po želji.

ICEPEAK

Tudi Icepeak znamka prihaja iz Slandinavije, le da iz Finske. Dežela je znana predvsem po mrazu, zato je Icepeak do popolnosti razvil ravno oblačila za šport v naravi pri nižjih temperaturah. V Sloveniji znamko zastopa podjetje M.A.D., ki jo je tudi pri nas dvignilo na najvišjo raven opreme za smučanje, pohodništvo, hribolazenje. Njihov sortiman oblačil, obutve in dodatkov je tako širok, da sedaj izdelujejo tudi oblekice za pse.

Namig: V nagradah se boste počutili udobno in lahkotno.