3. Start Fun JO – srebro za Julijo, bron za Zojo in Leana

Na tokratnem Start Fun junior open turnrju so naši mladinci osvojili 3 medalje. Srebrno si je piigrala Julija Vidic, bronasti sta osvojila Zoja Berce in Lean Castaldi.

Reka, 9. in 10. junij 2017 – V Start Fun centru se je odvijal squash turnir za mlajše mladince, na katerem so nastopili tudi 4 naši člani. V kategoriji najmlajših deklic sta Julija in Zoja osvojili medalji. Deklice so bile zelo izenačene, saj so prve tri imele vse enako število zmag, nato je št. osvojenih nizov odločalo o medaljah. Zmagovalka kategorije s sedmimi tekmovalkami je bila Tinkara Bernik. Lean in Tjaž Tomažin Čufer sta nastopala med desetimi konkurenti v kategoriji BU13. Lean je pokazal pravo borbenost in zasluženo osvojil 3. mesto. Tudi Tjaž se je izkazal in si priigral 6. mesto. Zmagovalec njune kategorije je Pablo Roko Medija.

Turnir se je v Reki nadaljeval še v nedeljo, a so ga naši tekmovalci morali zapustiti zaradi klubskega zaključnega turnirja v nedeljo. Vseeno je organizator poskrbel, da so odigrali vse tekme in se imeli lepo.  Tudi trener Milan Todorovič Čička je bil vesel uspeha svojih varovancev.