Squashisti na dobrodelnem Bolletovem teku

Squashisti so se tokrat udeležili dobrodelnega Bolletovega teka in tudi tukaj pokazali, da so odlični. Predstavili so se tudi širši javnosti in jim podelili nagrade.


Moška in ženska rezprezentančna ekipa se je v nedeljo, 11. 9. 2011, odpravila na dobrodelni Belletov tek. Tek okoli Blejskega jezera je bil v sklopu priprav na Balkansko ekipno prvenstvo. Dokazali so, da so squashisti vsestranski športniki in bili med boljšimi tudi v teku. Najboljša med moškimi v absolutni konkurenci sta bila Rožle Langus z 12. mestom (00:23:52,3) in Martin Mošnik z 21. (00:24:51,6), pri dekletih pa sta bili najhitrejši Sara Rojnik in Saša Praprotnik, ki sta zasedli absolutno 40. in 41. mesto (00:34:13,2 in 00:34:13,4). Za dober namen – zdravje otrok vključenih v KROS rehabilitacijski center Slovenije – sto tekli še Saša Rakovec, Pia Erjavec in trener Franc Langus, ki so squash predstavili tudi vsem udeležencem in jim podarili nekaj nagrad wellnessa FenkS.

alt

Skupaj s squashisti pa sta tekla še Luka Završnik, svetovni prvak v ulični košarki in Milanski manekenski obraz Anže Mežan, ki sta bila velika vzpodbuda tudi za ostale. Seveda so imeli reprezentanti navijaško podporo tudi s strani mlajših squashistev. Teka pa so se udeležili tudi drugi znani športniki kot so Špela Pretnar, Sadik Mujkič, Jure Franko in reprezentanca smučarskih tekov.

Čestitke vsem!