Svetovni dan squasha
Tudi letos je 5. november SVETOVNI DAN SQUASHA,

ki ga letos posvečamo ženskam. Tudi v našem squash klubu veliko squash znanja prenašamo na dekleta, zato smo tudi klub z največ dekleti, ki se tekmovalno ukvarjajo s tem športom.

Vabljene med nas tudi ve!


Letošnje leto bodo torej zaznamovale ženske. V ta namen so v Los Angelesu naredili tudi prvi squash parfum Love Beverly Hills XX, ki ga je pospremil napis Teach us to Play!, v treh presenetljivih vonjih: Sexxy, Exxpressive and Texxt Me.

Svetovni dan podprirata tudi najboljši zvezdi squasha:

NICOL DAVID – št. 1 na svetu in petkratna svetovna prvakinja iz Malezije, že od samega začetka podpira squash dan. Danes je še bolj z veseljem nagovorila vse pripadnice nežnejšega spola naj se ji pridružijo: “Vsakdo lahko igra! To svetovni squash dan je osredotočen na pridobivanju žensk in deklet, da se pridružijo squashu, tako da bi ustvarile trend med vaše prijateljicami s squashem in z njim ostale fit.

JENNY DUNCALF – št. 2 iz Anglije se je pridružila besedam Nikol in dodala še: “Squash je odlična igra za ženske vseh starosti, zato začnite in uživajte. Nudi idealno vadbo, da ostanete zdrave in v formi, prav tako pa umsko spodbuja in zabava.

Dekleta ne ozirajte se naokrog, začnite igrati squash!